Борисов: БСП усещат, че губят и стават злобни и жлъчни

Автор:
Неделя, 19 Май 2019 08:37
Борисов: БСП усещат, че губят и стават злобни и жлъчни

„Искаме нещо да им намерим дефект, но те нищо не са строили, нищо не са правили.“ Това каза премиерът Бойко Борисов, който беше на посещение в Стара Загора. „От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори, стават злобни и жлъчни – гледахте дебата. Те нямат какво да покажат", допълни Борисов.

„Следващата седмица ще открием нов германски автомобилен завод в Пазарджик. Плюс околовръстното, пътя Пловдив – Асеновград. Искам да видя дали за сезона ще успеят да стане пътят до Слънчев бряг, за да няма тапи изобщо. В Бургас световно първенство по лека атлетика ще се провежда – и там искам да видя как вървят нещата следващата седмица“, заяви Борисов.

Той посочи, че в момента в България се правят огромни строежи. „И те затова беснеят – яд ги е, защото виждат, че и доходите се вдигат, и инвестициите са големи. Виждате президента като има нещо хубаво, вика: „Това хубаво, онова хубаво“. А иначе лошото само за правителството. Разбира ме ги и те водят своята политическа стратегия“, коментира Борисов поведението на БСП.

„Онзи ден и „Гардиън“, и руските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете внимателно казват, че добре се оправям. Трудно ми е, но балансът засега го има. Успяхме да водим балансирана политика и с Русия, и със САЩ. Аз се противопоставх Черно море да стане зона на конфликти, защото това е най-опасното. Важно е, че успяхме и с Турция да се разберем и сега да имаме 0% миграционен натиск, когато в Европа се сцепват. За чужди оръжия на територията на България аз не съм чул“, подчерта още премиерът.

Искаме отвсякъде да можем да получаваме газ, за да може България да е независима, каза още Борисов във връзка с предстоящото започване на строежа на интерконектора с Гърция.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Малко им остана на червените дебили - след изборите, като загубят за пореден път ще има танц със саби в партизанската землянка на Позитано! А Мадам Лъжа се е покрила като баба Цола преди 9-ти... Все се надявам на нея или червените дебилчета около нея като Крум Зарков да пуснат някоя предизборна бомба и съвсем да закопаят червените дебили. А иначе лудата червена коза МилиЙончева прави каквото може с нелепите си изцепки из медиите.

 • Запознат

  Я хамилта, я хамиларя! :)

 • читател

  Червените дебили от пловдивските села лъжите на Милийончева, вчера... https://cdn.marica.bg/images/marica.bg/311/640_311709.jpeg
  Поредното предизборно представяне на ГЕРБ в препълнатата зала Армеец, днес.
  https://tribune.bg/bg/politika/v-prepalnena-zala-i-s-gaydi-startira-osnovnoto-predizborno-sabitie-na-gerb-snimki/1

 • читател

  С №12 за 12 победа на ГЕРБ над червените дебили... https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/60715666_2128297967287030_4885214554021167104_o.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=bdd40f15555cf0746c4c7051b873fcfa&oe=5D639B8F

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм