Радев е най-партийният президент

Автор:
Неделя, 19 Май 2019 08:34
Радев е най-партийният президент

"Президентът Румен Радев очевидно работи в полза на социалистическата партия и неговите кандидати в листата им". Това каза пред „Фокус“ политическият анализатор Георги Харизанов. Той добави още, че настояването на държавния глава да се разкрие банковата тайна и офшорните сметки е евтин трик, а вмешателството му в работата на съдебната власт отстрани изглежда странно.

"ГЕРБ не губят от това, че водят положителна кампания, въпреки че на някои от поддръжниците на партията би им се искало да има по-резки и по-категорични отговори на всички критики и спекулации от страна на опозицията", обясни той. "Инициативата на главния прокурор да разследва офшорни сметки и имоти на български политици в чужбина не би довела до реални резултати", каза още Харизанов.

"Действията на президента целят активност и попадане в медиите и заглавията, чрез което да се налее доверие в неговите кандидати в листата на социалистическата партия", каза той. "Смехотворната претенция за равна отдалеченост работи до момента, в който не се сетим, че четвъртият в листата на БСП (Иво Христов) продължава да е шеф на стратегическия съвет на президента, назначен с негов указ. А водачката на червената листа Елена Йончева беше президентска пиарка. Не мисля, че г-н Радев има други служители, особено пък ръководители на негови звена, които са в политическите листи на други партии, за да може да претендира, че е равноотдалечен“, каза още той.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Червените дебили, вчера били на обиколка в Пловдив. Без Мадам Лъжа, но с МилиЙончева... Интересно как бомбето Радев не е бил с тях, нали им е подложка.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм