Справедливост и отговорност от БСП? Наистина ли ще повярвате?

Автор:
Петък, 17 Май 2019 20:09
Справедливост и отговорност от БСП? Наистина ли ще повярвате?

Не познавам Иван Кръстев, което означава, че нито съм го виждал, нито съм слушал за него. Тази сутрин го срещнах за първи път в предаване на БНТ и разбрах, че е кандидат за евродепутат от БСП. Дори да не беше представен много скоро щеше да ми стане ясно какъв е, защото бързо си пролича, че е поредният шарлатанин, чиято цел не беше да говори за бъдещето на България в Европа, а по-скоро да оплюе ГЕРБ и да обяви колко велика партия е БКП-БСП. И какви чудеса е извършила досега и какво още ще извърши.

Аз пък си направих труда, а и не беше трудно, да припомня как червените кхмери се опитаха да затрият България.

Този майчин син заяви, че неговата партия винаги е била справедлива и отговорна към народа и след като спечели изборите ще продължи да прави българите щастливи.

ЕТО ИСТИНАТА ЗА МАНИПУЛАЦИЯТА, НАРЕЧЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ.

1. Тя започва с демографския проблем. Веднага след 9.09.1944 г. комунистите разграбват земите и имотите на българите, вкарват ги в ТКЗС, където ги карат да работят за надница от 20 стотинки. Така хората се принуждават да търсят хляб в големите градове.
2. Втората вълна на демографската криза се образува веднага, след като пада желязната завеса. Страната напускат близо 3 милиона българи, страхувайки се комунистите да не се върнат на власт и България да бъде превърната пак в концлагер. Защото преди това право да пътуват зад граница имаха само келешите, чийто роднини бяха отговорни другари. Хубавото е, че много българи започнаха да се връщат.
3. Тук червената шайка наистина е справедлива. Всички членове на бандитската класа знаят, че образованието е важно и пращат децата си да учат в Америка и Западна Европа. Ето малка част от грижовните родители - Корнелия Нинова, Мая Манолова, Румен Овчаров, Кирил Добрев. Много са!
Преди да падне желязната завеса много българи нямаха право да следват или да учат в езиковите гимназии.

ИСТИНАТА ЗА ТАКА НАРЕЧЕНАТА НАЦИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ

1. Национална отговорност наследниците на бандитите демонстрират, като купуват хотели, ВЕЦ-ове, строят фалшиви къщи-хотели за живеене с пари от Европа, разкриват сметки в офшорни компании, приватизират за стотинки държавни външно-търговски компании, купуват държавни български имоти в чужбина. Тук списъкът може да бъде много, много дълъг.
2. Като "национално отговорни" червените мафиоти проявяват сериозна загриженост към парите, опуснатите от Европа. За съжаление от Брюксел не се съобразяват с патриотизма на нашите мошеници. От ОЛАФ спират моментално европейските пари с "измисленото обвинение", че се вършела далавера. Просто да не повярваш, че тези европейци са толкова дребнави и стиснати. Става въпрос за аферата Батко и Братко, които се опитват да се облажат с някакви си стотина милиона евро, предназначени за пътната инфраструктура. Както и дребните 7,5 милиона по програмата САПАРД.

Всичко това ме кара да съчувствам на този невинен сладур Иван Кръстев. Дано написаното от мен не го разочарова, тъй като започвам да се страхувам, че може да се откаже от депутатското място, което ще нанесе сериозен удар на българските позиции в Брюксел!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Червен дебил и истина?!? Мадам Лъжа - червена лойна топка се покри, заедно с недоносчетата си, явно червените дебили усещат 12 си загуба от ГЕРБ!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм