Кандидат за ЕС поиска да "наеме" Елена Йончева за дебат

Автор:
Вторник, 14 Май 2019 18:27
Кандидат за ЕС поиска да "наеме" Елена Йончева за дебат

Кандидат-евродепутат от ВМРО се присмя на водачката на листата на БСП Елена Йончева. Кристиян Шкварек обяви във Фейсбук, че и той иска дебат с Йончева.

„Г-жо Елена Йончева, съобразно графика Ви, кога е възможно да Ви наемем за дебат? Не е коректно да надувате рейтинга само на ГЕРБ с липсата на познания за функционирането на Европейския съюз.

Споделете, ако искате справедливо разпределяне на дебатите с Елена Йончева!“

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • читател

  Другарката Йончена ще е заета с разясняване на европолитиките на козите на баба Дора! За друго няма ниво! https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2018/07/14/0229434001531549029_684865_600x458_actualno.jpg

 • читател

  Комунистическата подложка проф. Вучков вече е с вид на типичен червен дебил... https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201905/1557895166-vuchko.jpg С вид на клошар, по пижама, с един чорап... Червени дебили, с бюлетина 10 подкрепете "Коалиция за България", за да е по-малка загубата ви от ГЕРБ за 12 път...

 • читател

  Дърта комунистическа лъжа за червени дебили се опитаха за пореден път да пласират червените боклуци...

  Европейската комисия отрече информация на БСП, че е спряла проект за изграждане на инсталация за комбинирано производство на енергия в София с оползотворяване на RDF отпадък. Говорителят на Комисията по въпросите на регионалната политика Кристиян Шпар заяви, че е получена молба за третата фаза на системата и в момента изготвя оценката си. „Комисията ще излезе с решение по проекта, след като приключи оценката. На този етап не е спирано финансирането от еврофондовете“, уточнява Шпар.
  По-рано днес председателят на БСП-София Калоян Паргов заяви, че ЕК е спряла проекта на Столична община за финансиране на съоръжението.
  .
  Бабо Дора и с бюлетина 10 - "Коалиция за България" - да подкрепиш Мадам Лъжа и останалите червени дебили и козите води...

 • Радостина

  Елена е журналистка и то от световен мащаб! Тя може да води всякакви дебати, дори и майтапчийски! Ще се пукна от смях, ако някой покани на дебат дългошиестата кранта Марийка и тя замрънка отново изтърканата си европейска пледоарийка! Тъпа и ограничена като началника си! :)

 • читател

  отговори на: Радостина

  Козите на баба Дора, същото избляха на ливадата...

  Елена е журналистка и то от световен мащаб!
  ... А, че по милионите и имотите си, малко журналисти в света могат да и се мерят, да. Тук си права, а в България въобще е най-богатата журналистка, че и се уреди с мъж, мошеник с евросредства. Това козите на баба Дора не го блеят... Още!

 • читател

  отговори на: Радостина

  И с №10 "Коалиция за България" и Милийончева! Да не забравиш, че червените дебили няма да са достатъчно нова по-приемлива 12 загуба от ГЕРБ!!! ;););)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм