Ало, Радев, да не е Първи април?

Автор:
Понеделник, 13 Май 2019 18:18
Ало, Радев, да не е Първи април?

„Изказването на президента за „Фолксваген“ е малко нескромно - за да бъда дипломатичен. Тук ще споделя мнението на премиера - да не се говори много. Ще ви кажа само, че 4 месеца Бъгария работи по този въпрос. Нека това да стане, нека да успеем да привлечем тази огромна и полезна инвестиция, в крайна сметка успехът има много бащи“. Така вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов коментира пред Канал 3 изказване на президента Радев, че той лобирал за завод на немския концерн у нас пред немския си колега.

„Но нека се случи, това означава нови 3000 работни места, това значи и допълнителен престиж. Сега вместо да се тупаме в гърдите е редно да направим нещо полезно. А при подобен климат между инвестициите, не мисля, че си правим услуга“, предупреди Каракачанов.

На изявление на Румен Радев, че по негово настояване премиерът Борисов поръчал възстановяването на военно-въздушното училище в Долна Митрополия, Каракачанов реагира:

„Коя дата е, да не сме първи април? Това не е вярно. Отворете програмата за управление на правителството между ГЕРБ и ОП, в нея е заложен проблемът с недокомплекта, с възстановяване на военното училище - може би 2 седмици преди да се закълнем като правителство. На мен никой не ми е поръчал, това е заложено в нашата програма за управление. Истината е, че президентът Радев, още като главнокомандващ, се е изказвал по тази тема. Всеки един български авиатор говори за възстановяване на военно-въздушното училище. Видяхте, че НС взе това решение преди Великден. Отидохме там за да кажем – „колеги, 30 дни по-късно сме си изпълнили обещанието“. Връщането на училището означава дори и привличане на инвеститори в авиацията - военната и гражданската. Означава икономическо развитие на регион като Плевенския“, обясни Красимир Каракачанов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    След изказването на бомбето Радев, Фолксваген вече отложиха засега инверстицията си. Уникален червен дебил е Радев! Уникален!

  • големия

    Резидента има една гънка на мозъка си и тя е от фуражката му!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм