Натиснаха копчето на Радев преди изборите

Автор:
Понеделник, 13 Май 2019 18:13
Натиснаха копчето на Радев преди изборите

„Президентът Румен Радев се е активизирал преди изборите. Не е хубаво председател на държавата да говори по този начин. В крайна сметка президентът Радев не трябва да е лидер на опозицията, а да е представител на държавата. Безспорно е активизиран преди изборите – от гледна точка на медийно присъствие, реплики – очевидно е“. Това заяви вицепремиерът по европейската интеграция Томислав Дончев пред bTV.

Дончев допълни, че е съгласен с призива на държавния глава за борба с корупцията по високите етажи на властта. И допълни, че службите се „ровят” за нарушения и престъпления постоянно.

„Във всяка развита държава има корупция, оставаше в България да няма ”, посочи Дончев.

По думите на вицепремиера, винаги при информация за злоупотреби правителството взима мерки. Той каза, че „Апартаментгайт“ трябва да бъде разплетен докрай.“ Пряк контакт с ръководството на КПКОНПИ нямам,но като гражданин им имам доверие. Аз имам доверие на българските институции. Нека проверяващите да си свършат работата и да се разбере дали има укоримо поведение, както от морална, така и от законова гледна точка”, каза вицепремиерът.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • читател

    След погрома в Македония, само бомбето Радев и Мадам Лъжа останаха в порфейла на ген. Решетников... Щ натискат копчета на Радев, докато се схванат, но дебилите в България са основно червени, малко дакащи и явни проруски отрепки и за радост са малко!

  • големия

    На Радев му навиха пружинката и той започна бавно, като трудно намира думите да рецитира. Защото' Масква запавядва нии спълнявами'

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм