Червените не се посрамиха да употребят и децата

Автор:
Понеделник, 13 Май 2019 17:52
Червените не се посрамиха да употребят и децата

Вече не е новина, когато се съобщи, че някъде у нас се организират протести. Защото в последно време те са повече от смешни. Като последния, в който бе обявено, че закрилата на детето у нас е под угроза. Много се смях, че българските деца щели да бъдат отнемани от родителите само за един шамар, както твърдят баш протестиращите.

Разбира се, истината лъсна много бързо. От социалното министерство и Държавната агенция за защита на децата нарекоха повода за протеста фалшива новина.

"Не съществува нормативен документ, няма и проект за нормативен документ, който да предвижда отнемане на децата от техните родители. Това са спекулативни интерпретации", каза министърът на труда и социалната политика Бисер Петков. А това е човекът, който по време на протестите на майките с проблемни деца, спечели доверието им.

Много се смях и когато в студиото на ТВ "Европа" дойде един от организаторите на протестите с българското име Олег Сергеев. Този "чист българин" такива глупости избрули, че за малко щеше да събори водещата Диана Радева. Няма да ги повтарям, за да не цапам ефира. Но ми стана безкрайно ясно кой стои зад "спонтанното недоволство", което случайно било тръгнало в мрежата.

Хубавото е, че малко хора се хванаха на въдицата, а тези, които уж се гласят да страдат, явно имат някакъв интерес от организираната гюрултия.

Лошото е, че в тези измами на преден план се изваждат децата. Което показва, че тази мръсотия е организирана от червените кхмери, за които моралът е нещо непознато. А твърдението ми се доказва от десетките плакати с познат руски сюжет.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • големия

    Божидаре , че червените кхмери нямат морал , не подлежи на съмнение. Но темата съвсем не е еднозначна и тук не трябва да сме толкова категорични.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм