БСП подписа с комунистите, а комунизмът е престъпен

Автор:
Сряда, 08 Май 2019 20:48
БСП подписа с комунистите, а комунизмът е престъпен

Коментарът е от профила във Фейсбук на зам.-министъра на външните работи и лидер на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев. Поводът е подписаното споразумение за евровота от БСП с 12 организации. Сред тях четем името и на „Партия на българските комунисти“.

Няма лошо. Кой бяга от още 9-10 гласа.

Е, комунизмът малко е обявен за престъпен със закон, но кой ти гледа тези работи. Комунисти и закони...пффф

Дървено желязо.

Пролетарии от вси страни, съединявайте се и дружно да вървим да громим прогнилия западноевропейски капитализъм! Ама от Брюксел и ЕП, ако може, нали...

Това са еврокомунисти все пак.

ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ НЯКОЛКО РЕДА
Много интересен човек е Георг Георгиев. Казвам го не с лошо. Прави му впечатление, че БСП подписали споразумение с комунистическа партия, която била обявена със закон за престъпна. Ами, младежо, БСП не е ли престъпна организация, макар че засега законът не я лови. Но не са ли доказани престъпници Корнелия Нинова, Елена Йончева, Румен Радев, Кирил Добрев, Румен Гечев, Валери Жаблянов, Таско Еременков, Иво Христов N1, Иво Христов N2 и кой ли не още в цялата бандитска кохорта от червени кхмери. Списъкът е безкрайно дълъг. Знам, че сред комунистите и сред социалистите има честни хора. Но тези по-горе и техните наследници трябва да бъдат хванати за гушите и с камъни да бъдат прогонени от българския политически свят.
Не трябва обаче да бъдат забравяни и други опасни вредители като "демократите" Иван Костов, Атанас Атанасов, Стефан Софиянски, Радан Кънев, Христо Иванов, "патриотите" Славчо Атанасов и Александър Сиди, "независимата" Дани Каназирева.
Знам, че попрекалих с имената, но хората трябва да внимават, когато дойде време за избори.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • големия

    Г-н Статев ,точно както винаги.Респект!

  • читател

    Червените дебили на проф. Мокети и Мадам Лъжа няма как да не се обединят с оригиналните комунистически дебили... А покрай тях и пловдивската Мадам Лъжа - Дани Каназирева, политкомисар Славчо и т.н. политически отрепки. Но обединението на пловдивската Мадам Лъжа, политкомисар Слабво и местните червени дебели, както и пловдивската баба Цецка - Зико, ще лъсне на местните избори!!! Сега всеки се бори за наденицата... http://devedzhieva.com/wp-content/uploads/2015/10/ziko_kanev_devedjieva.jpgЗико дали ще гласува за бай Радан не е ясно, но логично да го подкрепи...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм