Пловдивчани - помнете! Метли за 700 бона или европейски Пловдив!

Автор:
Сряда, 01 Май 2019 20:33
Пловдивчани - помнете! Метли за 700 бона или европейски Пловдив!

Днес в пощенската си кутия намерих поредния политически парцал. Този път на Славчо Атанасов. Преди време от кутията се показваше пасквилът на Дани Каназирева. Двамата вече са големи дружки, така че написаното в тези политически позиви не се различават. Страниците са залети с лъжи и помия и заради отровата, в която са потопени, дори са опасни за пипане и четене.

Както и очаквах, основният акцент на манипулациите в днешното парцалче е интервюто със Славчо.

Няма да се спирам на лъжите, с които Славчо се опитва да торпилира управлението на Пловдив. Но ще спомена накратко това, което направиха за Пловдив хората на Иван Тотев. Документирани факти, които естествено липсват в интервюто.

1. Пловдив е челник в България по ниска безработица и тя продължава да пада. Според БНР за август 2018 г. тя е едва 2,76%. Според официалната статистика тези изключителни успехи се дължат на икономическото съживяване на града и навлизането на нови инвеститори. Пример в това отношение е откриването на завод на "Мерцедес" в Куклен, като инвестицията е за 40 милиона евро. И не случайно наричат Пловдив икономическия тигър на България и е поставен сред най-големите икономически зони в Източна Европа. Само за 2018 година са отчетени инвестиции за 150 милиона
евро и нови 80 0000 работни места.

2. През 2018 г. Пловдив бе обявен за Град на финансова устойчивост.

3. Туризмът е във възход. Чужденците, посетили Пловдив през 2018 г., са се увеличили с 36%, а тези от България - с 41%.

4. Според най-авторитетните световни медии откриването на "Пловдив - европейска столица на културата 2019" е предизвикало възторга на Европа и света. Над 50 000 души присъстваха на откриването, като 10 000 от тях, бяха от София и цялата страна. Според последните проучвания и тази година вече се отчита поредният интерес от чужбина към Пловдив.

5. Пловдив е печелил приза за най-красив град, за най-добър град за живеене, носител е на "Зелен Оскар", приза за N1 в културния туризъм.

6. Специалистите дават много висока оценка на успехите в подновяването на инфраструктурата на града. Посочват се ремонтите на почти всички булеварди, на площад "Централен", подлеза на пощата, художествената галерия на "Гладстон", преустройството на Детмаг в модерна художествена галерия, зала "Колодрума", зоопарка, първата копка на втория гребен канал. Сигурно пропускам още много важни за града неща - детски градини, десетки спортни и детски площадки, превръщането на "Лаута" в страхотен парк и т.н. Изключително успешно вървят археологическите разкопки, които с всеки изминал ден обогатяват историческото лице на Пловдив.

КАКВО ОСТАВИ след себе си като кмет Славчо Атанасов. Мръсотия и един обречен на загиване град.

Пловдивчани ще го запомнят с нездравословното му поведение, когато сложи каска на главата си и обяви война на Либия, и откриването на кенефи, украсени с мажоретки. И с грозното си поведение към пловдивския спорт.

Както е известно, Славчо даваше с шепи пари на спортната стрелба, чийто шеф е "патриотът" Камен Шишманов. Все още в спортните среди витае споменът, когато по регламент клубът "Тракия" трябваше да получи 9 000 лева, а Славчо даде на стрелците 127 000 лева. В същото време покритият плувен басейн "Младост" бе пред закриване, заради голям теч, който трябваше да се спре със скромните 10 000 лева. Но молбата беше отхвърлена.

И нещо ужасно смешно и срамно.

Славчо остави борч от 700 000 лева на общината. Преди да си тръгне злощастният кмет сключва договор с фирма за доставка на храсти, с които чистачките да си правят метли. Представяте ли си какъв идиот трябва да е един кмет, за да чисти града с трънаци.

Впрочем, фирмата, която прибра 700-те бона за метлите, скоропостижно фалира след сделката на мандата му.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (13)

Покажи предишните коментари
 • Пепи

  Искаме си Славчо Атанасов за кмет!

 • читател

  отговори на: Пепи

  Пепи, пиши че си Дани - пловдивската Мадам Лъжа - тя иска Славчо и метлите му.

 • AS

  Пловдивчани нека се радваме и на придобивките:
  по-голям и по-хубав хотел Империал...
  нов жилищен комплекс на мястото на бирената- верно, на брат ми...
  нови казина, работещ градски транспорт, спазени срокове за ремонти на ключови булеварди- Руски, Шести септември, Гладстон...
  Прекрасен централен площад и тютюнев град...
  Грандиозно откриване на ЕСК 2019

 • читател

  отговори на: AS

  Забрави и уникалният ремонт на бул. М Луиза да включиш, както и да поправиш правописната грешка в ника си червен задник - ASS...

 • Радостина

  отговори на: AS

  Нека да благодарим на кмета и за закритите обществени тоалетни /с мажоретки и без такива/, в резултат на което Пловдив е заприличал на клоака! Колодрум за милиони, в който почти целогодишно се гонят плъхове и мишки! Разбитите и разкривени тротоари, в които ежедневно "благодарните" пловдивчани си трошат краката! Спирам, защото се чувствам горда, че съм пловдивчанка!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Радостино, сега вече завоня на чесън. Патриотичен чесън, от нивата на политкомисар Слачво - идиотът вкарал червените боклуци в управлението на Пловдив Дебилна коза, колко и да плюеш управлението на ГЕРБ - имаш гаранцията, че червенете боклуци повече няма да управляват Пловдив, защото - проксито им Славчо ще загуби за пореден път. Дори и подкрепен от Пловдивската Мадам Лъжа - Даки Кленджарова...

 • "читател"= SRATEV = СВОЛОЧ

  Всеизвестно е, че под ник нейм "ЧИТАТЕЛ" се прикрива нескопосно самият СРАТЕВский.
  Сволочь.
  Всички идваме да надникнем в този сайт-кенеф само за да се позабавляваме с Излиянията на Чукча "читател" след всеки коментар безогледно със пяна на устата, че всички останали (освен Негова Светлост, естествено) сме ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.
  А че Пловдив запада неподдържан и занемарен; и че всички изброени "постижения" са ВЪПРЕКИ маминия ИНдЖИНЕРинг, а не благодарение.
  С таквизи ПОДГ7ЗНИЦИ на клептокрацията и по-лошо ша става, майни!

 • читател

  отговори на: "читател"= SRATEV = СВОЛОЧ

  Руски тъпунгер, поне се научи на грамотен руски, за да си получаваш копейките - руска подлого...

 • Петър

  Това ,което кмета Тотев построи ,Славчо,Дани и компания не могат да го боядисат!

 • ПЕТРОВ

  Коментиращите срещу кмета Тотев,не ви ли омръзни ,едни и същи опорки,като развален грамофон!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм