Поредна порция лъжи от Елена Йончева

Автор:
Понеделник, 01 Април 2019 12:46
Поредна порция лъжи от Елена Йончева

Вярваме на думите на турския външен министър Мевлют Чавушоглу, а не на българския премиер Бойко Борисов за направените промени в закона за вероизповеданията.

Това гордо заяви водачът на евролистата на БСП и говорител на ПГ на "БСП за България" Елена Йончева по бТВ. Говори в множествено лице, което показва, че така мислят всички червени.

Както е известно, през седмицата на митинг в Текирдак, турският външен министър Чавушоглу заяви, че Анкара се е намесила в българския законодателен процес по въпроса с дълговете на мюфтийството и Закона за вероизповеданията.

"Искаме правителството да каже кой, кога, по какви канали, как е въздействал на българските власти, така че да бъдат променени българските закони. Защо външният министър Екатерина Захариева не е привикала турския посланик", продължи с атаките си Милиончева.

ЕТО ИСТИНАТА..

Веднага след изявлението на Чавушоглу Екатерина Захариева привиква в МВнР посланика на Република Турция Хасан Улусой и му връчва демарш относно думите на Чавушоглу, изречени на митинг в Текирдаг.
В Букурещ пък Бойко Борисов провежда 5-часова среща с вицепрезидента на Турция Фуат Октай, настоявайки турската страна да се извини за скандалното изявление на Чавушоглу. Оттам отказват, защото не ставало въпрос за натиск, а за ситуация. Смятат, че с нищо не са ни засегнали, че е извадено от контекста това, което в България се раздухва.

"Никак не ми е приятно това, което са казали на митинга в Турция, защото намесата във вътрешните работи на която и да е държава е много лош сигнал, лошо възпитание и винаги поражда изключително големи конфликти. Така че, се надявам те да поднесат своето извинение за това, което са казали" - заяви Борисов. И допълва - никой никога не е правил опит да оказва натиск върху България по какъвто и да е повод.

СЕГА ЗА ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.

През 1891 година Петко Каравелов е осъден на затвор и журналисти от европейски издания научават, че бившият министър-председател е бил малтретиран там. На фона на слуховете за политическите гонения в България, които се носят из Европа, те очакват сензационни разкрития за методите на българското правителство. Поискват среща с него в "Черната джамия", която тогава е превърната в затвор, и го питат истина ли е. Петко Каравелов казва: “Господа, в България не бият.”

И ОЩЕ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ЗА КАРАВЕЛОВ. ТОЙ БРАНИ С ВСИЧКИ СИЛИ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НЕ Е КОМУНИСТ!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    "Кучка, която се бори с бойко". Какво по-ясно може да се каже лудата червена кучка, партизанка Ленка.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм