Суши на разсъмване

Автор:
Събота, 30 Март 2019 19:16
Суши на разсъмване

Никога не съм бил фен на Кубрат Пулев. Писал съм много пъти за причините, заради които не го харесвам, като съм ги защитавал с факти. Но сега съм 100% на негова страна.

Защото обвиненията за сексуално посегателство срещу една Суши веднага след победата над румънеца Богдан Дину, са смешни. Достатъчно е да се види реакцията на тази Джени Суши след целувката на Кобрата, за да стане ясно, че ласката на българина дори й е доставила голям кеф. Да не говорим за клипа от купона в лобито на хотела след мача, където репортерката "срамежливо" е седнала в скута на мъж с извадени на показ надути със силикон цици и прави интересни въртеливи движения.

Повече от ясно е, че тази "сериозна" боксова репортерка, след като сутринта е изтрезняла, се е усетила, че от човешката емоция на Кобрата има шанс да заработи сериозни пари, правейки опит да се направи на вода ненапита. Или казано по нашему - на девственица. А може и да е подкована от някой лаком адвокат.

Отварям дума за човешката емоция, защото трудно може да се срещне спортист по света, който да не е целуван или да е целувал след сериозен успех. Независимо дали това са фенове или журналисти. Казвам го категорично, защото като спортист съм бил целуван и съм целувал непознати хора. Плакал съм след загуба и съм скачал до небето при победа.

Сигурен съм, че екипът на Кобрата ще усмири жадните за евтини долари далавераджии. А това, че известно време щели да му забранят да се боксира в Калифорния са бели кахъри. Защото зад океана има още 49 щата, а и светът е голям. Ако успее да покаже класа в следващи битки, много бързо ще забрави за Калифорния.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм