Ето какви ги плещеха Йончева и БСП за изверга от Русе

Автор:
Сряда, 20 Март 2019 05:09
Ето какви ги плещеха Йончева и БСП за изверга от Русе

Окръжната прокуратура в Русе поиска доживотен затвор за Северин Красимиров за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова. От внесения в съда обвинителен акт става ясно, че Северин е с три обвинения - блудство, изнасилване и умишлено убийство.
Жестокото убийство бе извършено през октомври миналата година.
„Убийството разтърси България не само с жестокостта, с което беше извършено, но с още един изключително неприятен факт - внушенията, които бяха направени от определени кръгове българи срещу българските институции и българската държава, че в България журналисти, които се борят срещу корупцията и извършват разследвания срещу корумпирани лица, биват убивани. В резултат на нашето разследване, този случай се оказа чист криминален случай, но за съжаление петното, което бяха оставили върху лицето на държавата, се наложи целият екип да обори с много усърдие, много висок професионализъм и със самообладание, за да стигнем до истината. Внушенията, които бяха направени, не отговарят на истината и злепоставиха България за кратък период от време“, заяви на пресконференция говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.
СЛЕД ТЕЗИ, ИСКРЕНИ И НАСИТЕНИ С БОЛКА ДУМИ НА РУМЯНА АРНАУДОВА, ще си позволя да помоля българския народ най-после да спре да вярва на червените боклуци, които, марширувайки върху гробовете на невинно загинали хора, се опитват да правят политика с една единствена цел - да прилапат дебелия държавен кокал и да РАЗГРАБЯТ ДЪРЖАВАТА. Както винаги са го правили, когато са били на власт. Както го направиха и сега, без да им пука за смъртта на Виктория. Време е честните българи да разберат, че мястото на БСП е на политическия боклук. Както стана във всички бивши комунистически държави.

ЕТО ИЗЯВЛЕНИЯТА НА НЕЧОВЕЦИТЕ СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА

РУМЕН РАДЕВ: Убийството на Виктория Маринова разкри двойния аршин, с който се измерва стойността на човешкия живот. Това каза пред журналисти президентът Румен Радев. Емоциите в такива случаи не са най-добрият съветник. И разбирам, че от всяка несправедливост боли и е повод за възмущение. Но този случай разкри огромният дефицит на доверие в нашите институции – както вътре в страната, така и навън.
Радев обясни още, че според него това убийство е разкрило двойния аршин, с който се измерва стойността на човешкия живот.

БСП СРАВНИХА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ С ТОВА НА РАЗСЛЕДВАЩИЯ ЖУРНАЛИСТ ОТ СЛОВАКИЯ ЯН КУЦИЯК.
Според говорителя на парламентарната група на социалистите ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА това е третото отстраняване на разследващ журналист в Европа за последната една година. (ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТА ЦИГАНКА, ЗАЩОТО ВИКТОРИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТКА). По думите й подобни убийства са станали в Малта, където в бомбена атака загина Дафне Галиция, и в Словакия - Ян Куцияк.
"Какво се случва в България след убийство на една българска журналистка. Още на втория ден от МВР казват, че е малко вероятно или по-малко вероятно нейното убийство да е свързано с нейната работа", подчерта Йончева.

"Българското общество не знае какви са мотивите зад зловещото убийство на разследващата журналистка Виктория Маринова, но сме загубили вярата, че държавата е способна и има желание да стигне до край - не само да разкрие кой е извършителят, но и кой е поръчителят на това престъпление, ако има такъв", каза още Йончева.

Секретарят на парламентарната група на социалистите КРИСТИАН ВИГЕНИН пък поиска действия от правителството и съответните институции за разкриване на мотивите и извършителите на престъплението в Русе. "Очакваме от тях конкретни мерки и идеи за това - как да бъде защитена свободата на медиите и как да бъде защитена независимата журналистика", каза той.
„Реакциите на световните медии ни показаха колко тежко е престъплението. От дълги години България не е била обект на такова внимание в международната преса. Водещи издания като „The Washington Post“, „The New York Times“, „The Guardian“, „Bild“, „Die Welt“, „Politico“, както и в цялата балканска преса, това е една от най-четените новини“, подчерта Вигенин.
„Това показва, че в България са закърнели нашите сетива за свободата на медиите и какво представлява. Още веднъж 111-тото място на България по свобода на медиите беше потвърдено“, каза още той.
Според него този случай е бил нова червена линия, която е пресечена – досега български журналист не е ставал жертва на подобно престъпление.
"Не трябва да бъдем безразлични. Обществото трябва да се събуди – и политиците, и медиите", категоричен е народният представител. Той подчерта, че след подобен случай в Словакия, министър-председателят подаде оставка.
НАКРАЯ ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ОЩЕ НЯКОЛКО РЕДА, за да извадя от червения бардак поредната доза лъжи. Става въпрос за свободното слово на журналистката. Преди една седмица големият поборник за правда и свобода Румен Радев изгони от президентството задаващата неудобни въпроси журналистка от канал 3 Илияна Беновска, като заповяда да й отнемат акредитацията. А от централата на БСП бе натирена журналистката от ПИК Ива Николова и екипът й.
ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ НАЛИ!

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • читател

    Червената коза МилиЙончева ни гарантира политическо шоу, с идиотщините, които ще избълва, циклично обливана от топли и студени вълни!!! А като я натистнат и партизаните, ще стане съвсем интересно. Очаквам снимки от имотите за милиони на МилиЙончева...

  • Радостина

    Лошо Седларов, лошо! До къде я докарахме - да кърпим листа с праисторически люде! То, види се, нашите супер гърл-ове и супер бой-ове са вече дефицит, та отваряме врати за всяка помощ /включая нашите братя от ДПС/! Предчувсвайки изборния погром, ние от ПП - ГЕРБ подаваме сигнала ... SOS! Лодката е гумена ... и скоро ще се спука! Помощ!

  • гражданин

    поредната словесна еякулация на словесния чикиджия статев

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм