Борисов заседава със службите, Радеви тайно на опера

Автор:
Събота, 16 Март 2019 08:30
Борисов заседава със службите, Радеви тайно на опера

Президентската двойка пристига на представлението тежко охранявана от НСО и се шмугва през задния вход
Новината, че атентаторът, който уби десетки хора в Нова Зеландия, е бил в България само преди няколко месеца, вдигна институциите на крак. Премиерът събра в Министерски съвет службите и прокуратурата.
Къде обаче беше по това време президентът Румен Радев? Оказва се, че с жена си е на опера. Двамата гостуват на Софийската опера по покана на директора Пламен Карталов.
Тази година се навършват 120 години от рождението на композитора Панчо Владигеров и по случай годишнината е премиерата на единствения балет на Владигеров „Легенда за езерото”. Именно този спектакъл гледат Радев и жена му от ложите.
Посещението на Радев и жена му се превръща в ужасен резил. Публиката става свидетел на небивал терор. Охранителите на държавния глава, чийто заплати са от джобовете на данъкоплатците, погазват основни човешки права, отнемайки телефона на репортер на ПИК. От него са изтрити снимките и видиата. Редакцията на сайта ще подаде сигнал в прокуратурата и ще си търси правата.
Простотиите, свързани с президентската двойка, продължават с пълна сила. Наскоро личната охрана на Деси Радева вдигна грандиозен скандал на катаджия, който се осмели да глоби шофьора на колата на НСО, с която президентшата отива да си купува рокля. Причината е, че служебният мерцедес, който Радева по закон няма право да използва, нахлува в насрещното движение на голям столичен булевард.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • ????

    И к'во ?

  • читател

    Бомбето Радев се нареди сред кретените на прехода като мин. Начев, който беше до Жени /Калканджиева/ http://skandalno.net/wp-content/uploads/2014/01/Lyubomir-Nachev-i-Jeni-kalkandjieva-02.jpgсред манекенките, а нашият шафьор на самолит Радев слуша опера до ген. Деси...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм