Бившият и настоящият на генерал Деси са си плюли в устата

Автор:
Вторник, 26 Февруари 2019 17:02
Бившият и настоящият на генерал Деси са си плюли в устата

В сутрешното предаване на НОВА червеният депутат Георги Свиленски изрече поредните идиотщини, с които бившите комунисти тровят хората. Бившият съпруг на президентшата Радева имаше наглостта да заяви, че машинно гласуване в Европа няма, защото там нямало ГЕРБ и изборите били честни.

Учудващо представителката на ГЕРБ Десислава Атанасова не му припомни, че в Европа наистина изборите са честни, защото там няма комунисти, а комунистическите партии не се допускат до властта, защото са прогнили от разврат и помия.

А примери за извършване на изборни мошеничества в България колкото щеш. И не е необходимо да се рови в годините назад, защото червената воня ще стане нетърпима.

Ето няколко пресни примера за комунистическата престъпност по време на последните парламентарни избори през 2017 година:

1. Депутатът от БСП Манол Генов е подсъдим за доказано купуване на гласове в Асеновград.

2. Братът на друг депутат от БСП Георги Стоилов - Илия, е арестуван като шеф на престъпна група за изнудване. Илия Стоилов е сред спонсорите на БСП в Русе по време на изборите. А Георги е бил негов съдружник в семейната фирма.

3. Бургаският бизнесмен Бенчо Бенчев е сред сериозните спонсори на БСП по време на последните парламентарни и президентски. Зам.-председателят на Общинския съвет от червената квота е цакал сериозни пачки по време на предизборните кампании. Интересното е, че Бенчев и личният му приятел мафиотът Митьо Очите бяха арестувани в Турция.

Президентът Румен Радев също за пореден път зацапа свещите. Той е решил да наложи вето върху някои от поправки в закона за изборите. Ще спомена само един от поводите за ветото, което категорично показва, че Радев има сериозни отклонения от реалността. Той твърди, че решенията на ЦИК не можели да бъдат атакувани в съда. което не е вярно.

И едно много смешно бърборене, с което призовава най-после да се проведат честни избори.

Абе, Радев, когато те избраха за президент, защо не заяви, че изборите са менте. Очевидно е, че по-смешен президент България не е имала!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • гражданин

  КУРВАТА каквото и да е правиш си остава курва.Статев за теб става въпрос

 • пари,пари...

  Статев , явно много грехове трябва да изкупиш ! Как само злоба се лее от твоите писанки ? Но така , когато се въртиш от господар на господар !

 • читател

  Да не забравяме и грандиозния, пореден гаф на червените кретени - този път с дебил Иван Иванов, с партизанско име Шошо, който отиде за сметка на НС на ловно изложение, докато Мадам лъжа се тръшкаше пред НС и обясняваше, че партизаните няма да влязат в НС, камо ли да ползавт заплати. Поредна, дърта опашата лъжа от Мадам Лъжа, добре че избирателите на Столетницата са 100% дебили, та и наглостта на Шошо в стил "И рибар съм, и ловец съм" няма да отчетат и ще гласуват за Мадам Лъжа, червената коза МилиЙончева и проф. Мокет, също милионер.

 • друг читател

  Статев, ти и като читател ли се подвизаваш, за да защитаваш творението си?

 • читател

  отговори на: друг читател

  Не, "друг читател", т.е. червен дебил.

 • Симеон

  Много вярна и правилна статия!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм