Работата в Пловдив стана!

Автор:
Петък, 11 Януари 2019 09:44
Работата в Пловдив стана!

Та работата в Пловдив стана Вазов - О, аз ще те обриша от калта!

Слънчево, температури над нулата, заети на макс хотели за откриването на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Дългият уикенд започва от днес със серия изложби, концерти и театрално представление.

Най-значима е дългоготвената изложба ДИМ. ИСТОРИИ ЗА ТЮТЮНА, която се открива в #СКЛАД в Тютюневия град, ул. Екзарх Йосиф 17 от 18 часа.

Хора на изкуството във всички сфери от над 30 държави ще участват в културната програма на Пловдив 2019 през годината, която съдържа над 400 събития.

Нека се порадваме на грандиозното шоу утре в 19 часа на бул. Цар Борис III Обединител.

На 30 метровата кула и естакадите по булеварда ще се качат над 1500 танцьори и доброволци, Валя Балканска, Теодосий Спасов, DJ Шилер, а светлинните лъчи ще озаряват Трихълмието, Амфитеатъра, базиликите, Сахат тепе, Альоша, Младежкия хълм.

КАПАНА ФЕСТ е с извънредно издание, което стартира от днес.

На сцената на пл. Стефан Стамболов ще свирят оркестри, самодейци, духовият състав на италианската столица на културата Матера...

Деца ще рисуват 3 дни в Градската художествена галерия...

Отломки от Берлинската стена с рисунки по тях край Римския стадион! - изложбата, посветена на 30-годишнината от падането на Стената в Европа, се открива утре в 16 часа... Пловдивчани и гостите на Европейската столица на културата 2019 първи в Европа ще отбележат годишнината!

И още, и още, и още...

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм