Шепата викачи на Радев и Нинова

Автор:
Неделя, 18 Ноември 2018 19:54
Шепата викачи на Радев и Нинова

Днешните протести за пореден път показаха, че участниците в този панаир или нямат представа какво се случва в държавата, или са сред 80-те процента на дебилите, обявени от проф. Иво Христов. Защото такива идиотщини бълваха днес пред медиите, че човек можеше да го заболи главата. Което показва, че протестите нямат никаква стойност, а са организирани и платени от червените кхмери, за да клатят правителството.
А обвинението си към опозицията ще защитя с факта, че Румен Радев и Курнела Импексова обявиха на висок глас, че застават зад протестите. Макар че сред "въстаниците" беше бъкано с мутри и криминално проявени бандити. Но в това няма нищо чудно, защото БСП е партия, чиято философия е кражбата, измамата и бандитизмът.
Какво се получи днес. Протестите бяха повече от ялови. Така например в сърцето на "въстанието" - София, циркът беше пълен. От Перник пристига подкрепление, но жълтите павета лъскаха празни. Рехаво беше и в останалите градове, където квакаха по 100-ина души.
За съжаление тези мършави протести, предизвикаха сериозни проблеми на стотици хиляди пътуващи за домовете си, които бяха малтретирани по пътищата на държавата от шепа викачи.
Не знам каква е причината полицията да се държи по начин, който позволява да бъдат малтретирани стотици хиляди български граждани, които си плащат данъците и осигуряват заплатите на униформените, но случващото се днес не е нормално.
За телевизиите. Те също имат вина за безобразията по пътищата. Даваха думата само на нарушителите на законите в държавата, с което ги превръщаха в герои. А като капак бе коментарът на Петър Нанев от бТВ, който обяви, че протестите били и срещу корупцията. Явно този журналист не е чел писмото на ЕС, в което се казва, че в България борбата с корупцията бележи сериозни успехи.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • читател

  Божке, Статев пак изср@л статия

 • Сбогом, ГЕРБ!

  Сбогом платени драскачи! Вашето време свърши!

 • Костова

  сРатев не е виновен. Толкоз му са възможностите. Мазния Баев е зад гърба му. Сратев е цецото на тиквата, списващ сайтчето.

 • читател

  Най-ефикасното справяне с шепата уличници, бродещи като бездомни кучета е да им се даде дума по телевизиите. По БТВ дадоха думата на двамата организатори на протестите - кръгли идиоти, единият от които "лечител", който се похвали с кожено яке, подарано му от "пациентка", а другият дори не успя да каже какво работи... Този път, кретените на бомбето Радев, са по-зле дори от Дончо и другият глупак домоуправител от протестите от 2013г... Уникални идиоти и най-комичното е, че бомбето Радев пак заложи на тотални глупаци. Предният път се опита да прави пуч с бомбетата от Графа... Пак беше комичен. В общи линии единственият успешен пуч само, че срещу един човек бе направен от бащата на бомбето Радев, който сгази инвалид на кръстовище кат отне предимство. Нещо такова прави и бомбето Радев със нелепата отранизация на сегашните протести.

 • читател

  Къде по-интересен е циркът със "смелите майки", които се хванаха за гушите като циганки на пазар. Вижте в ПИК уникални обмени на текстови съобщения между тези "светици"...
  "Този протест отдавна НЕ Е на майките на деца с увреждания, той е на болна жена, която продаде душата си...".
  И т.н. бисери...

 • Георги

  Герберизма си отива. Спете спокойно!

 • читател

  Обикаляй спокойно с малоумниците по улиците, Георги!

 • Георги

  отговори на: читател

  Читателче, властта развращава, а абсолютната - абсолютно. Явно и тебе те е обзел синдрома на императора - слънце.

 • читател

  отговори на: Георги

  Георги, марш на улицата, че протестиращите дебили са по-малко и от уличните песове.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм