С 3 предателства Славчо пак иска да е кмет - част III

Автор:
Събота, 10 Ноември 2018 08:35
С 3 предателства Славчо пак иска да е кмет - част III

Днес ще публикувам третия си коментар, свързан с предателствата и лъжите на Славчо Атанасов, който отново се гласи да става кмет на Пловдив. Написаното ще бъде за най-голямата измама, която сегашният депутат пусна в политическия си орган "С грижа за хората".

Тези хора, които гласуваха за него през 2007 година, а после ги прати на боклука, като си свали гащите, подарявайки града на червените кхмери, които разсипаха Пловдив. Тези хора от ВМРО, които заряза по най-брутален начин. Тези хора, които подмами при създаването на бутафорната НИЕ, но не се подвоуми да замени със сбирщината от "Лидер" на Христо Ковачки.

Поредната измама е свързана с грозните лъжи за уникалната зала "Колодрума", които разпространява този политически палячо и неговите смешни патриоти, начело с главния ибрикчия Слави Георгиев. Защото това е спортното съоръжение, което вече се е превърнало в емблема на най-стария жив град в Европа. Още по.любопитното е, че и Славчо и Каназирева се надпреварват да плюят по Колодрума. Нищо чудно вече да са в един отбор за изборите.

И веднага към фактите.

Коментарите на спортистите, треньорите и специалистите от цял свят са категорични: Пловдив трябва да се гордее с този великолепен покрит стадион, където могат да се провеждат 33 вида спорт.

ПЪРВА ЛЪЖА. Залата струвала 61 млн. лева.

ИСТИНАТА. Доказано документално, струва 49,5 милиона лева. В белите държави цената на подобни съоръжения тръгва от 60 милиона евро нагоре.

ВТОРА ЛЪЖА. Днес "Колодрума" бил заключен, защото в него не се провеждат никакви събития.

ИСТИНАТА. Ето какво пише вестник "Труд". "Над 112 хиляди зрители са посетили 40 различните събития в "Колодрума" от откриването на залата на 30-ти август 2015 година до 30-ти август 2017 г. До края на 2017 г. има заявки за още 20 мероприятия". Засега не е направена справка за броя на зрителите и събитията през 2018-та, но при всички случаи интересът е сериозно завишен, обявиха от управата на "Колодрума".
Националният мащаб на събитията отдавна е надхвърлен. Освен български звезди като „Легендите“, Нешка Робева, Васко Василев, Васил Найденов, Мария Илиева, Йордан Камджалов, „Сигнал“ тук се състояха концерти на чуждестранни изпълнители, сред които Крис Норман, „Юрая Хийп”, Ямато, „Дайър Стрейтс”, Лепа Брена, Сам Паганини, Анита Рашилишвили, Филип Киркоров и др.
В "Колодрума" се проведоха и много състезания от европейски и световен мащаб. Няма да ги изброявам, защото списъкът е твърде дълъг.
Само ще добавя, че подобни лъжи могат да разпространяват само болни глави. Или казано накратко: ИДИОТИ!

ТРЕТА ЛЪЖА. Пловдив се разминал с домакинството на световното по волейбол, тъй като от БФВ изпратили писмо до Министерството на спорта, в което обясняват, че залата била конструктивно сбъркана и колоездачната писта не позволявала компактност на трибуните. Така твърди Славчо Атанасов.

ИСТИНАТА. Това са напълно неверни твърдения. Лошото е, ако те наистина са били споделени от спортното министерство. И ако това е така би трябвало министър Красен Кралев и хората му да се извинят на пловдивчани, защото е грозно заради некадърност или немарливост да лишиш столицата на българския волейбол Пловдив да гледа на живо родните си национали, с които държавният тим винаги е бил захранван. А всичко е много прозрачно. Две са причините заради които Русе беше предпочетен пред Пловдив. Вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев е от Русе и се пребори
част от световното да се проведе в родния му град. И в това няма нищо лошо. Докато Славчо предпочете да плюе по Пловдив, за да омаскари хората, които измъкнаха града от тинята, в която бяха вкарани от него и червените боклуци. Рамо на Русе удари и Владо Николов, който откри частна волейболна школа край Дунава и трябваше да зариби местните да му станат клиенти. Макар че там не знаят откъде се хваща волейболната топка.
На 19 септември 2018 година бе обявено, че "Колодрума" ще бъде домакин на мачове от Световната волейболна лига на нациите. Това беше един щастлив ден за мен, защото от откриването на залата пишех и говорех, че имаме уникално спортно съоръжение. И че пистата не може да бъде проблем за провеждането както на големи състезания, така и на културни събития. Всичко това го доказвах с факти. Споделих, че съм играл в залата в Рио, която събираше с 35 000 зрители. От последните редове волейболното игрище изглеждаше като маса за тенис. След реконструкция за олимпиадата сега "Мараканазиньо" събира 12 000. Дадох за пример европейското първенство по волейбол в Полша миналата година, на което при откриването домакините играха със Сърбия пред 65 000 зрители на националния футболен стадион във Варшава. Мога да дам още примери за големи зали, при които игралното поле е много далече от публиката. Няма да крия, че срещах грознички коментари, в които бях обвиняван в некомпетентност и подмазвачество.

ЗА ДА ДОЙДЕ ИСТИНАТА:

"Многофункционална спортна зала "Колодрума" отговаря на най-високите изисквания, необходими за провеждане на международни състезания по волейбол. Ето защо ръководството на Българската федерация по волейбол има честта да предложи на Община Пловдив да домакинства турнир от волейболната лига на нациите за мъже", това се казва в писмо до кмета на Пловдив Иван Тотев, изпратено от заместник-председателя на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол - Любомир Ганев.

Националните отбори на Иран, Сърбия и САЩ ще вземат участие в турнира, който ще бъде от 28 до 30 юни 2019 година. Състезанието е част от последния кръг от груповата фаза на Волейболната лига на нациите за 2019 година. "По тази причина турнирът е изключително важен за класирането на отборите за финалите на Волейболната лига на нациите през 2019г.", се посочва още в документа.

"За Пловдив е чест да бъде град домакин на турнир по волейбол от такъв висок ранг, а Община Пловдив ще съдейства за неговото провеждане," коментира кметът Иван Тотев.

"Разбира се това е още едно доказателство, че многофункционална спортна зала "Колодрума" е една от най-добрите в страната, тъй като в нея може да се организира подобно авторитетно мероприятие и да посрещне както отбори по волейбол на световно ниво, така и техните фенове", допълни той.

Коментар във фейсбук

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • полк. Ставрев

  Дядо Божо, на стари години да ближеш толкова страстно гъза на една пропаднала и тежко корумпирана власт за единия залък хляб - не пожелавам такава жалка съдба дори на плужек като теб! Смучи и гълтай! Да ти е сладко!

 • боже боже

  смях. дотам ли я докара конската глава тотю. бездарници да го рекламират.

 • реалист

  Факт е че колудрума не става за големи първенства и това го каза както Кралев -така и международната федерация по волейбол. Всичко друго е евтина политика. Тотев просто много краде от тази зала и затова тя достигна до космическите 61 милиона!!!!

 • Дедо Пинто

  Божидарчо, Божидарчо!
  Моето момче, то бива, то може но чак пък толкова не предполагах.
  От всичко което си написал струй само умраза и неприязън към опонента на ГЕРБ.
  Много бързо си забравил, как точно Винету, излъга Славчо за Софийският боклук и не плати обещаният 1 000 000 лева, и не благоволи с присъствието си да уважи Европейската столица на културата Пловдив, а за мамин Ваньо ще кажа кьор фишеци (проекти само на картинки)
  и непрофесионално отношение към длъжността която два мандата изпълняваше.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм