Г-н Цацаров, идете при хората, чуйте ги!

Автор:
Събота, 17 Март 2018 08:53
Г-н Цацаров, идете при хората, чуйте ги!

Това правителство е първото, което си позволява да раздържавява МВР, да търгува с най-ценното - живота, сигурността и собствеността на гражданите, заявиха от БСП в декларация от парламентарната трибуна. Поводът за реакцията на социалистите е законът за частната охранителна дейност.

Подобни изявления може да направят само идиоти. Но това е типично за червените кхмери, които не се гнусят да заливат и себе си с помия в стремежите си да манипулират хората. Впрочем, това винаги е било стил през многото години на мръсния им начин на оцеляване. Защото там много рядко може да срещнеш човек.

Макар, че вече свикнах с ибрикчийството на Румен Радев, голям смях ме напуши от поредния му опит да се прави на българин. Както е известно, той също щял да сезира КС за заради закона за частната охранителна дейност. Този срамен президент, който позволи на компрометирания руски поп Кирил да го унижава по най-елементарен начин, а с това и цяла България, бил притеснен за сигурността на хората. А се скри на тъмно като мишка и събра смелост да се покаже 10 дни след като попа си замина за Москва. И една скоба - хареса ми как прави коремното на висилка
та. Това означава, че в него има хляб - става за цирка. Но трябва Кирчо да го няма, защото пак ще се стресира.

Повече съм притеснен от реакцията на главния прокурор Сотир Цацаров, който също е решил да търси съдействие от КС.

Учудването ми идва от факта, че във всички репортажи по телевизиите, а те не бяха малко, хората по селата, където ги пазят частните фирми, бяха безкрайно благодарни. Защото срещу 5 лева на месец, могат да дишат свободно. Интересното е, че това не е видяно от прокурора, а е много важно, защото става въпрос точно за тези хора. И затова се обръщам към Цацаров.

Господин главен прокурор, на хората им омръзна от обещания, омръзна им от разни букви и точки в законите. Тях ги топли сигурността. И са много по-честни. Не се срамувайте, идете при тях и ще разберете истината. Защото жълтите павета са много хлъзгави. Повярвайте ми, казвам ви го с най-искрени думи.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • Барабата

  Цацаров ако тръгне между хората няма да остане ГЕРБЕР на свобода.

 • гражданин

  Господин Баев,смятъм,че сте образовани културен човек,не Ви ли дразни просташкия,елементарен и пошъл език на това нищожество статев.Уважавам всякъкви мнения и пристрастия,но нека не предизвикват позиви за повръщане.

 • ТОТО

  ОТ ТОЗИ БОЖО НЯМА ПО-ГОЛЯМ ИДИОТ.

 • Има, имааа

  отговори на: ТОТО

  По реда на идиотизма във възходящ ред: читанка, сРатев, мамин и ТИКВОЧА! /зо второразрядните гинки, калинки и т.н, много писане ще падне/

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм