Славчо и Съединението

Автор:
Четвъртък, 04 Септември 2008 18:57

Автор Антон Баев

ImageС 90 процента от написаното в plovdiv-online кметската администрация се е съобразявала и го е отменяла. Последният случай – да не се плащат 240 хиляди лева годишен наем на частната Метални конструкции за загубената от общината зала Строител. Това, разбира се, е ставало след големи плювни по форума, включително срещу мен. Но нали пък туй е смисълът на свободното слово.

Десетте процента, с които не се съобрази, са в прокуратурата. Справка – трите последни сделки, гласувани чрез конкурс от Общинския съвет преди лятната отпуска. Масони, франкмасони, фармасони и обикновени педерасти (в символичния смисъл на думата) правят всичко възможно да провалят действително неопитния пловдивски кмет. (Към него имам само симпатии. Дълго бихме си говорили за Библията, Тората и Корана, например.)

Но речта е за друго. Речта е да застанеш с лице към правдата, драги Славчо. И последният пловдивчанин, извън хората, които ти влияят изключително грешно, ще ти каже, че не би бил кмет, без подписаното коалиционно споразумение с ГЕРБ. Да се обявяваш за кмет на ВМРО е... изневяра в брака, меко казано. Да се обявяваш за кмет на ВМРО и ГЕРБ и още по-зле, защото е опит за скриване на изневярата. След като не си тръгнал да правиш едно дело сам, не можеш да се отричаш от дружината. И да не те гръмнат. (В преносния смисъл.)

Твоят политически гуру Бойко Ватев, агент Георгиев, наскоро обяви, че си получил 60 хиляди гласа, докато ГЕРБ като листа – само 22 хиляди. Това било достатъчно да не се чувстваш задължен на ГЕРБ. По-голяма политическа тъпотия, честно казано, от 18 години не бях чувал в Пловдив. Това е ченгеджийски клин, който някой нарочно забива, а ти – като верен син на партията ВМРО – си го дозабиваш. Твоя работа.

Съединистката работа обаче е друго. Да се оплакваш, че Пловдив не върви поради нарушени коалиционни споразумения, е жалко. Ти къде си чел воевода да се оплаква, да се обяснява и т.н. Я се дръж мъжки!

Постът ти е даден от ГЕРБ – повече от ясно е. Оттам насетне имаш два пътя – или си лоялен към този, който практически ти осигури кметуването, или – тръгваш по друг път.

Не замесвай пловдивчани в избора си. Те не са виновни, че администрацията ти е слаба. Да, по-слаба е от тази на Чомаков, факт.

Искаш ли други факти? Имаме факти за неща, които разпореждаш, но някой ги спира. Някой над теб. И това не е ГЕРБ, да не говоря за БСП. Това е медийно-масонско-фармасонското ти обкръжение. Чел си Вазов и знаеш кои нарича фармасони.

Ти си в паяжината, драги Славчо! Имаш всъщност само един изход – разкъсай я!

Тогава ще си направил нещо далеч по-малко от съединистите, но без съмнение – достойно дело. Ожидаме прочие, драги Славчо!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм