Ловците на глави на Цацаров - с празни ръце

Автор:
Вторник, 24 Януари 2017 17:51
Ловците на глави на Цацаров - с празни ръце

Троен състав на Апелативния съд в Пловдив с председател Васил Гатов и членове Мариана Хитева и Славейка Костадинова отмени решението на окръжната съдийка Силвия Цанкова за отстраняването на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев от длъжност като незаконно и нарушаващо Европейската конвенция за правата на човека.

То е издадено без никакви данни от подробно разпитаните вече над 10 общински служители, че градоначалникът е правил какъвто и да било опит за въздействие.Освен това стана ясно, че Окръжният съд в Пловдив е отнел изборните права на пловдивчани, като се е опитал да решава кой да не е кмет на града.

Има още един куп нарушения на законите в съдебната власт от страна на съдийката и тримата прокурори, като двама от тях са пратеници на Сотир Цацаров, но няма се спирам на тях. Само ще завърша протоколната част от делото с решението на Апелативния съд, че то не подлежи на обжалване.

Сега, когато всичко излезе наяве, повече от ясно е, че става въпрос за мръсна политическа поръчка. И в основата са мошениците от пловдивския патриотичен фронт, а доносът за "незаконните" действия, свързани със Зоокъта, е на бившата кметица на "Западен" Десислава Желязкова, която беше натирена от ГЕРБ. Самата тя неведнъж се хвалеше с активната си "гражданска" позиция.

След днешния ден на мен обаче ми станаха ясни две неща.

1. Нивото и състоянието на правосъдната система у нас. В конкретния случай се потвърдиха с пълна сила думите на бившия френски посланик у нас Ксавие Лапер дьо Кабан, който беше казал, че в правосъдната ни система е пълно с гнили ябълки. Очевидно е, че пратените ловци на глави са си въобразявали, че няма да имат проблеми, за да ликвидират Иван Тотев, и подходиха прекалено самоуверено. И бяха на път да успеят, макар че на всички беше повече от ясно, че кметът не е забъркан в никакви корупционни машинации. В крайна сметка се оказа, че ловците на глави с тоги не познават елементарни закони от правосъдието и се изложиха тотално. Или пък нямаха солидни аргументи да свършат с обезглавяването на кмета. И в двата варианта обаче станахме свидетели на един резил, сътворен от хора, които би трябвало да бранят правдата.

2. В същото време днес беше един хубав ден за мен. Впрочем не само за мен, а за хилядите баби и дядовци, които скоро ще водят внуците си в Зоологическата градина. А съвсем наскоро идиотите от ПФ искаха да събарят построеното на Гребната база. Чудя се на такива мръсници как може да лишават хиляди невинни създания от срещите им с различните представители на животинския свят. Очевидно това са болни хора, които нямат сърца!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Има един важен нерешен проблем относно Зоокъта. Талибаните с тоги, доколкото разбрах са спрели, неясно по какви причини, нищо чудно да са били нетрезви, по на няколко водки /както се видя от някои от участниците в този фарс/ строително-монтажните работи по Зоокъта и практически отлагат за всички пловдивчани пускането на тази атракция за децата на Пловдив...
  И да не забравяме, #Кой стовари тази идиотщина върху пловдивчани: изключената от ГЕРБ - Даниела Желязкова...
  ---------------
  Участниците в масонско-ягодовското ветрило, чиято единствена цел е да свали управлението на ГЕРБ в Пловдив, са: Зико - "дясната подметка" на Митьо Пищова, политкомисар Славчо - "лява, патриотична подметка" на Митьо Пищова и Каймаканов - играещ ролята на фес на Митьо Пищова от село Ягодово...
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/galleries/71331/2.JPG
  Целият този "ГЕНИАЛЕН" план е замислен в масонската кочина на пловдивския "олигарх" с "благословията" на местния митрополит Николай и единствената му цел е изместването на ГЕРБ от управлението на Пловдив.
  http://static02.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/lov052.jpg
  http://static01.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/ger22.jpg
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/6b8abbfac4225653586c1053eb1a2e06_XL.jpg
  http://politikata.net/wp-content/uploads/2014/10/20141006.qedtgveqnk1.jpg
  ПС. Този пост е от последните местни избори, в които ветрилото на др. Гергов бе скъсано от пловдивчани, които избраха кмета на ГЕРБ – Ив. Тотев.

 • червеникакъв буклуг до читател-ПИШУРКОВ

  отговори на: читател

  Абе, "читателю" който си всъщност ПИШУРКОвец, както стана ясно когато се изпусна, та ти падна "маската" няма ли начин да престанеш да лепваш на всяка статия този твой дежурен Трактат - и да правиш този елегантен сайт ... онЛАЙНян?

 • червен боклуко, акъл давай на партизаните в землянките "с режим на тока". Продължаваш да се опитваш да разсъждаваш и правиш лигвистичен анализ, а си прост, прост, ама много прост. И посмали манго с шизошрифта... Издава тежка неадекватност, вероятно каквато в момента е обзела организаторите, воглаве с Митьо Пищова от с. Ягодово, на опита за сваляне на кмета на ГЕРБ инж. Тотев, и инфантилна радост от скоро открити способи за форматиране на текст.
  ПС Дежурният трактат ще продължава, докато продължават селските опити на партизаните-масони от Ягодово да пречат на управлението на Пловдив.

 • ZOOgate = ЗООгейт от червеникакъв буклуг

  1. По същество Казусът ТЕПЪРВА предстои (и пилците се броят наесен). Дотук дали да се предотврати СПЛАШВАНЕТО на свидетели по предстоящото производство.
  2. "Троен състав" не се ли употребява по-ясният израз ТРИЧЛЕНЕН вече, или и това се е подобрило? Нечленоразделно ... Тройка? Триумвират? Трио? Терца?
  3. Как така ПИШУРКОвският лик не е на преден план този път? Стеснителност? Хвала!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм