Питам!

Автор:
Сряда, 18 Януари 2017 09:58
Питам!

Питам: Имало ли е софра в хотел на Пампорово през декември 2016, на която съдии и прокурори са говорели, че задача №1 за януари 2017 е сготвянето на кмета на Пловдив.

Чуйте това интервю за Радио Пловдив ТУК!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • читател

  Участниците в масонско-ягодовското ветрило, чиято единствена цел е да свали управлението на ГЕРБ в Пловдив, са: Зико - "дясната подметка" на Митьо Пищова, политкомисар Славчо - "лява, патриотична подметка" на Митьо Пищова и Каймаканов - играещ ролята на фес на Митьо Пищова от село Ягодово...
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/galleries/71331/2.JPG
  Целият този "ГЕНИАЛЕН" план е замислен в масонската кочина на пловдивския "олигарх" с "благословията" на местния митрополит Николай и единствената му цел е изместването на ГЕРБ от управлението на Пловдив.
  http://static02.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/lov052.jpg
  http://static01.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/ger22.jpg
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/6b8abbfac4225653586c1053eb1a2e06_XL.jpg
  http://politikata.net/wp-content/uploads/2014/10/20141006.qedtgveqnk1.jpg
  ПС. Този пост е от последните местни избори, в които ветрилото на др. Гергов бе скъсано от пловдивчани, които избраха кмета на ГЕРБ – Ив. Тотев.

 • чукча

  Читанка,дай малко снимка и от прокурорската завера!

 • читател

  отговори на: чукча

  Ще, ще... И флашки ще има, ако съдят, както желаят свиневъдите из пловдивско, а не в интерес на закона и Пловдив... Като пият две ракии магистратите на небето мислят че са, а не са... В червената кочина на близките села са уви...

 • хаха

  Ами той хотелът ще да е бил елитен и ще е целият с камери, така че и на входа и на масата и на изхода а вероятно и в креватите са снимани...

 • читател

  В края на януари се очаква доклад от ЕК относно съдебната система в България... "Много хитро", всъщност уникално тъпо, по ягодовски тъпо, атаката срещу кмета Тотев е уж, за да покаже Цацаратурата непоколебимост за борба с корупция и т.н. пред Европа.
  Но ако лъснат гуляите на прокурори и съдии и опитът за съдебна разправата и намеса в политиката под давление на селяни-масони със законно избран кмет, това вече ще е наистина печална сензация и някой ще се задави с цаца или самата Цаца, барабар с командированите си шарани от София, ще се задави опасно.

 • Папкането

  Има ли снимки

 • ха-ха

  Веднага след въпроса, от Италия получи отговор под формата на три последователни големи земетресения с 5,3 и 5,4 степен, което ще да значи че явно е имало софра и поне трима големи са присъствали ... :-)

 • Отговарям

  Пладнешката кражба с индустриален размах в ОСОБЕНО ГОЛЯМ РАЗМЕР. а и много лесен за ("заспал Муйко в сламата") ПРОКУРАТУРАТА за доказване Казус са задигнатите Градски ПАВЕТА. Ръчно дялани от сиенит, загладени не, ами лъснати от десетилетия употреба, те се високо ценят из Цивилизования Свят в ТВЪРДА ВАЛУТА. Дали от простата "безкористна" ГЛУПОСТ на "инджа", дали с тънки сметки и кроежи с АСФАЛТАДЖИЙСКИТЕ МУ ОРТАЦИ като се окаже, че паветата ами просто ги "няма", изхвърлени като строителни отпадъци; или ако се окаже че ги ИМА, ама в нечие Частно Депо на "отговорно пазене" = то това автоматически е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В УЩЪРБ НА ГРАДА. Ако няма да се употребяват, следва да се оповести нашироко ТЪРГ за международно наддаване за еди-колко си хиляди квадратни метра паваж, че колкото е заборчлял Пловдив ...

 • чукча

  Аз имам селфита от кмета на Симитли?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм