ПатрЕотите да не цапат Пловдив повече!

Автор:
Петък, 25 Ноември 2016 00:56
ПатрЕотите да не цапат Пловдив повече!

Тези от измисления пловдивски Патриотичен фронт явно са изтрещели. По всичко личи, че скоро не са си взимали хаповете и мине се не мине задръстят ефира с куп глупости, колкото да разсмеят сериозните хора.

Така например на пресконференция преди 2 дни единият от предателите във ВМРО Слави Георгиев, подкрепен от разни, не знам как да ги нарека, обявиха, че управлението на Иван Тотев е претърпяло пълен провал по време на първата година от втория му мандат като кмет на Пловдив.

От нескопосаните им изказвания трябваше да стане ясно, че Бойко Борисов вече не подкрепял Иван Тотев, Вежди Рашидов пък го зарязал след пожара в тютюневите складове. В Пловдив царял транспортен хаос, тапи тормозели шофьорите и пешеходците. А велоалеите създавали проблеми на хората. Идиотщини от земята до небето.

Няма да се цапам с простотиите на разни политически недоразумения. Защото явно лъжите на тези измислени патриоти са основна храна в жалкото им съществуване.

Сърбахме им попарата, когато Пловдив се управляваше от Славчо Атанасов, който влезе в най-новата история на града като най-некадърния кмет, и човека, предал пловдивчани, набутвайки ги в лапите на некадърниците от БСП.

Добре че не случи с втори мандат, защото имаше опасност за Пловдив да се говори в минало време.

А че има известни проблеми, предизвикани от правенето буквално на нови булеварди и улици, е вярно. Но по-добре да потърпим тези неудобства и след това градът да светне, отколкото да гледаме мажоретки, които танцуват при откриването на нови тоалетни. Шоу, което Славчо Атанасов умееше да прави.
За велоалеите обаче ще бъда по-подробен.

Най-напред искам да поздравя този, който е бил дузпата на Десислава Желязкова като кмет на "Западен". Фактът, че говори за проблеми между колоездачите и пешеходците показва, че тя не става дори за портиер на кметство. Защото цял свят яхва велосипедите, независимо от трудностите, които среща. И трябва да си много ограничен човек, за да застанеш срещу велосипеда, който носи здраве.

Накрая ще си позволя една малка статистка от "лошото" управлението на Иван Тотев.

Пловдив получи Оскар за туризъм!

Financial Times излезе с доклад, в който определя Пловдив като технологична столица на Балканите

Гардиън: "На всяка цена вижте този уникален град!"

Лоунли Планет - световен пътеводител, поставя Пловдив в топ 10 на водещите световни туристически дестинации.

И накрая - холивудската звезда Маги Грейс, която снима филм у нас, обяви, че е влюбена в Пловдив и "Капана".

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм