Изхърлете Данчо Лазаров и лекаря на волейболистите!

Автор:
Вторник, 12 Август 2008 20:15

Автор Антон Баев 

ImageПо-голяма тъпотия едва ли можеше да се роди на Олимпиадата! Пламен Константинов, лицето на българския волейбол, най-интелигентният от всичките ни спортисти изобщо, стана жертва на скудоумието на лекаря на националния тим и шефа на волейболната федерация Данчо Лазаров. Тия двамата трябва да бъдат завинаги отстранени от волейбола и въобще от спорта.

Най-голямата мистерия в историята на българския олимпизъм бе сътворена от тези особи. Те принудиха капитана на националите тайно да се връща в родината, да изживее огромен стрес заради несправедливи съмнения в употреба на допинг. Имал завишени нива на тестостерона, но в рамките на нормалното. Какъв е проблемът? Да не искат от расовия карловец да има завишени нива на естрогена?

Стискаме палци на Пламен, с чието интервю стартира plovdiv-online преди 14 месеца, да покаже воля и поведе отбора ни така, както той може. Вярваме ти, Пламене! Не обръщай внимание на тъпанари и лекари, които едва ли стават и за санитарки. Но да не обиждаме истински тежките професии.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм