Раданчо, политиката иска здрави гащи

Автор:
Четвъртък, 14 Април 2016 16:21
Раданчо, политиката иска здрави гащи

Досега знаех, че Радан Кънев е само един вредител на всичко, което мърда в природата. В това отношение е пълно копие на бащицата си Иван Костов, който разсипа СДС и го доведе до "просешка тояга".

Така че не се изненадвам от непрекъснатите му опити да разбие Реформаторския блок. Което означава, че той и съратниците му правят опити по един мръснишки начин да бламират правителството, за да се отиде към предсрочни избори. Като по този начин ще се даде глътка въздух на едва съществуващата вече БСП. Което води до разни съмнения.

Но днес в предаването "Тази сутрин" на bTV разбрах, че Раданчо е и 100-процентова мишка. Става въпрос за онази част от разговора с Антон Хекимян, в която обяви, че е бил канен за министър в кабинета на Бойко Борисов. Нещо повече - поканата била много настоятелна, но отказа да каже за кое ведомство става въпрос.

Защо Раданчо ми заприлича на мишка?

Ами защото тези животинки, освен че са уникално нахални, са и много страхливи. Което означава, че, за да станеш министър, се искат здрави гащи. Защото държавата се нуждае от спешни реформи, които понякога пускат кръв. А като депутат Раданчо няма проблеми да говори наляво и надясно каквото му скимне, да оплюва на воля този или онзи, да предизвиква целенасочени скандали, като в същото време на задника си е поставил здрава ламарина, която го пази от изненадващи атаки. И му помага да излиза сух от блатото, което в повечето случаи сам е размирисал.

В същото време от вредната за държавата ДСБ има министри, зам.-министри, хора на високи държавни позиции, които си вършат съвестно работата без дори през ум да им минава да се подчиняват на болните брътвежи на партийния си шеф. Както го прави с достойнство Петър Москов.

Така че, ако Раданчо беше истински мъж, трябваше да тропне на масата пред Ванката Костов и да му хвърли оставката. И да се заеме да оправя бакиите в държавата. А сега щрака с пръсти, прави се на патриот, който уж страда за България.

Това, обаче което не знам, е докога ще държи ламарината на задните си части и дали тя няма да стане хлъзгава от прекалената употреба.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм