В БСП си мълчат като наакано дете

Автор:
Събота, 09 Април 2016 09:47
В БСП си мълчат като наакано дете

Няма човек, който да не е виждал наакано дете. То седи в ъгъла, виновно навело очи, и плахо се пипа по дупето, откъдето се носи познатият аромат.

Точно в такава разкрачена поза се намират в момента социалистите след огромния скандал, който разтърси "Позитано" 20.

Както вече е известно, партийна касиерка щипнала 130 бона от парламентарната каса на БСП, надявайки се, че няма да бъде разкрита.

Явно доверието към нея е било 100-процентово. Тези пари са безотчетни и депутатите ги пишат като представителни разходи.

Според вътрешния правилник на червените всеки депутат внася месечно в партийната каса половината от възнаграждението си, което е в размер на 1300-1400 лева.

Интересното е, че кражбата е станала преди повече от 2 седмици, но социалистите са мълчали като изцапало гащите дете. Докато бомбата не избухнала, а интересното е, че фитилът е бил запален от вътрешен човек. Явно недоволен от нещо.

На всичко отгоре съвсем наскоро в парламента Корнелия Нинова нарече ГЕРБ крадци. Такова дебелоочие рядко се среща. Защото да наричаш някого крадец, като в същото време хора в собствената ти пария се крадат като цигани, е 100-процентов тепегьозлък.

Няма никакъв спор, че сегашният скандал изпреварва в пъти досегашните бури в БСП. Преди време Кирил Добрев заяви, че в БСП мирише на мухъл. След местните избори шефът на социалистите в Пловдив Георги Гергов се скара на червения бос Михаил Миков и го посъветва, когато говори поне малко да е трезвен.

Вече тръгнаха бъзиците с БСП. В някои медии дори изпреварват прогнозите за лидерския пост. Според проучване никой от 28-те кандидати за шеф на БСП няма шанс да спечели вота, защото следващият лидер щял да бъде касиерката.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (13)

Покажи предишните коментари
 • пари,пари...

  Този господин освен злоба , нищо друга не е излъчил ! При всяка тема все едно и също върти . Сигурно има , кой да му дава , за да писателства простотии . Халал да са му паричките .

 • Костадин

  Страхотен текст! Перфектен анализ на мръсните ризи на комунистите!!!! Браво на автора!

 • ЕСГРАОН

  Божи Дар фон Герберастки е истинското му име!

 • зем

  бати и лизаческата статия герб открадна милиарди тоя капут ни занимава с членски внос които е даден доброволно и откраднат от един човек

 • колега

  ГЕРБ откраднаха милиарди, а авторът ни занимава , че от БСП-по изчезнали някакви партийни пари събирани от депутатите, и дадени от касиерката за болно дете. Ниво, какво друго да каже човек. Такъв беше и в "Марица", интересуваше го дребнотемието, плъзгаше се по повърхността на нещата, липсваше анализ и дълбочина в дописките му. И за протокола-не съм бил и няма да бъда от БСП.

 • читател

  Скандалът с кражбата от касата на БСП придобива комичен характер /макар че по същността си е тежко криминално престъпление/, още повече след като др. Миков съвсем го забърка с обяснение ала Швейк: "... чистачка присвоила парите за болно дете...". Журналистите са на ход, а мисля вече Сашо Диков е тръгнал да издирва митичната червена чистачка и болното й дете... За кражба на 130 000 лв. се полага затвор... Така че, партизани, не мълчете като комунисти на разпит, а пейте.... Кой изяде или изпи парите?

 • Само питам

  Статев,а на партийните събрания във вестник " Отечествен глас" ти как гледаше - като КОМУНИСТ или като НААКАНО ДЕТЕ ?!

 • Слай

  Този е като мангалите от квартал Изток в Пазарджик. Като има изгода е евангелист, след това радикален ислямист и т.н. Тоест, който плати. Лошота новина за поръчителите е, че перото му е семпло, да не кажа слабо, и по тази причина особен ефект от напъните му няма. Но това си я тяхна грижа. Щом имат излишни пари за харчене-да ги харчат по този неефективен начин.

 • 777

  С-ЛАЙ ПАК СЕ ПОЯВИ И ПАК ЗАЩИТАВА НЕЗАЩИТИМИ КАУЗИ. Е КАК ТАКА БЕ ЧОВЕК НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАШ ОТ ТАЗИ КОКОШКАРСКА ИСТОРИЯ,КОЯТО СТАНА С КАСАТА НА БСП. АМИ ТЕ ДОРИ И РЕДОВИТЕ СОЦИАЛИСТИ, А И АКТИВИСТИ НА БСП СЕ СРАМУВАТ ИЛИ РУГАЯТ ДРУГАРЯ СИ МИКОВ, КОЙТО Е НАЛОЖИЛ ТАКАВА БЕЗОТГОВОРНОСТ. НЯКОИ ДОРИ ГО ПОДОЗИРА, ЧЕ ТОЙ С ДРУЖИНКАТА СИ СА ИЗЯЛИ И ИЗПИЛИ ЧЕРВЕНИТЕ ПАРИЦИ. ТИ ТОВА СИ ГОТОВ ДА ПРОСТИШ. АМА ТОВА ТВОЕТО МИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ НА ТЕПЕГЬОЗЛУКА. ОСВЕН АКО И ТИ НЕ СИ ОТ ТЕЗИ,КОИТО ПИПАТ ЧУЖДИ ПАРИ... ИЗВИНЯВАЙ АКО ИМА НЕЩО, АМА ТО НЯМА НИЩО КАТО В КАСАТА НА БСП-ТО. ХА НАЗДРАВЕ С ЧЕРВЕНО ВИНО.

 • читател

  Слай, щом Столетницата има излишни 130000 лв за харчене да си ги харчи, пък било то и с циганска кражба... Само как ще обясните на червените бабички, че 130 000 лв нищо не са за червените депутати...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм