И без Деведжиева Пловдив ще се развива

Автор:
Петък, 18 Март 2016 09:30
И без Деведжиева Пловдив ще се развива

Това, което вършат Иван Костов и неговите послушници от ДСБ начело с изключително наглия Радан Кънев, вече надхвърля всякакви граници.

Макар че техните действия не бива да изненадват никого, защото мръсотията, с която Костов заля демокрацията в първите години на прехода, е известна на цял свят. Тогава той и кохортата му унищожиха СДС и дадоха властта в ръцете на тройната коалиция НДСВ, БСП и ДПС.

Сега Кънев прави всичко възможно да затрие Реформаторския блок и да подари властта на БСП И ДПС. И го прави по един уникално йезуитски начин.

Партията му хем е в опозиция и плюе управляващите, хем граби с пълни шепи от държавните благини. Известно е, че хора на Кънев са министри, дипломати, областни управители, шефове на агенции. Това показва едно изключително дебелоочие и подигравателно отношение към властта.

Меглена Кунева също изрази възмущението си и заяви, че е крайно време да се разбере ДСБ ще бъде ли опозиция или ще търчи след властта. Защото такова чудо няма никъде по света.

Парламентарната група на ГЕРБ се обърна към Бойко Борисов да разреши този скандал.

Явно много привърженици на партията вече едва изтрайват мръснишкото поведение на ДСБ и искат тази измислена партия да бъде разкарана.

Аз пък си спомням наглото поведение на лидера на пловдивското ДСБ Пенка Деведжиева по време на предизборната кампания за местния вот. Тогава тя наляво и надясно манипулираше пловдивчани, като обявяваше, че градът се управлява от некомпетентни хора. А сега си гушка облагите и демонстрира опозиция.

Дори поиска оставката на главния архитект на Пловдив Румен Русев. След това изрази несъгласие с увеличаването на таксата за синята зона. Но явно няма намерение да напусне общинския съвет. А би било честно да си тръгне, след като не е съгласна с начина на управлението на Пловдив.

Защото и без ДСБ градът под тепетата ще се развива. Както е било досега. А верните на Кънев ще чакат поредните избори. Ако ги дочакат.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

 • читател

  Зико, много мълчиш напоследък... ГЕРБ добре помнят, какви ги плещеше с Радан преди изборите срещу кмета Тотев... Много добре... Че май и одит на общината искаше? Сега пак ли искаш одит, ДСБ подлого? Или гергова подлого?
  И двата стола, на които се опита да седнеш, се разпадат... http://www.plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/157bd8e7e1658972ac4051e6bb964cf2_XL.jpg. http://www.plovdivskinovini.com/media/k2/galleries/52922/DSC_2321.JPG
  А външнополитическата ти шизофрения сега накъде дърпа повече: с Радан за НАТО ли си или с другаря Гергов и "почетен" руски консул излизане от НАТО? Много се накисна... Май ти е време да изхвърчиш от поста областен...
  Че и много срещи напоследък в Русия направи...

 • РАЗУМ-ЕН

  ПЕНКА МНОГО ОБИЧА ОБЛАГИТЕ! И Е ГОТОВА НА МНОГО НЕЩА , ЗА ДА ГИ ПОЛУЧАВА ! НО НА ГОСПОЖАТА ( ИЛИ МАЙ Е ГОСПОЖИЦА) И СТИГА ТАЗИ ДОЗА ВНИМАНИЕ. ЗА БЕЗСМИСЛЕНИТЕ ХОРА Е ПО ДОБРЕ ДА ПОМЪЛЧИМ СМИСЛЕНО.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм