Славчо, погледни се в огледалото

Автор:
Четвъртък, 25 Февруари 2016 18:07
Славчо, погледни се в огледалото

Славчо Атанасов отново се направи на гражданин, който уж страда за Пловдив. Той нападна кмета Иван Тотев за решението да премахне кръговото до Водната палата и там да се направи подлез. Били похарчени 1 млн. лева на пловдивчани, сега щели да се харчат още. Аз не знам колко ще струва новото съоръжение, но съм убеден, че по-правилно е там да има подлез.

Защо отново се захванах с Либиеца? Ами защото той за пореден път се опитва да манипулира хората със своята измислена гражданска позиция. А такава никога не е имал, защото беше един смешник дори като кмет. Затова, когато пак реши да се празни неподготвен, ще напомням какви ги е вършил по време на неговия мандат. И винаги ще започвам с предателството му към ВМРО, която се опита да затрие в Пловдив. След това ще продължавам с второто му предателство, когато хариза синия Пловдив на БСП.

Ще напомням и големите циркове, с които ставаше за смях пред пловдивчани. Хората се хващаха за главите и не можеха да повярват, че цялата тази палячовщина е дело на сериозен човек, какъвто трябва да бъде един кмет. Като се започне с мажоретките, с които откриваше градските клозети, и се стигне до налудничавата идея да обяви война на Либия. Войнствената си натура Славчо показва в още един случай, когато се направи дори на Иван Асен Втори. Както е известно, българският цар набучва на копие мирния договор с Теодор Комнин. Поради липса на копие Славчо използва кол, за да разкъса договора с правителството, което бави парите за софийския боклук.

В същото време на по-голямата част от спортните хора под тепетата не им беше весело. По време на мандата си Славчо с пълни шепи раздаваше парите на пловдивчани на близки до обкръжението му клубове. Така например само за 2008 година той напълни касата на клуба по спортна стрелба "Тракия" със 127 000 лева. И то при положение, че според правилника на общината за финансиране на спорта парите се раздаваха в зависимост от резултатите. В конкретния случай сумата трябваше да бъде 7955 лева!!!

Президент на стрелците е Камен Шишманов от тогавашното ВМРО. На същия този клуб беше построена зала за близо 500 000 лева. И в нея не може да се провеждат други спортове. През годините парите на пловдивчани се харчеха и за състезания, които трябваше да се финансират от съответните федерации.

Мога да продължа с примерите, но това със сигурност ще стане при някое от следващите му изцепки в мераците му да се покаже колко велик пловдивчанин е.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

 • Георги

  Това, че Славчо си е гламав е най - безспорното нещо в статията. Въпросът е обаче, защо Тотев ни прави на гламави и докога ще ни тормозят подобни писарушки с едничката цел да оправдават некадърността на действащата общинска администрация?
  Е, г - н Статев, Вие може би знаете по - добре. Кажете ми за какво се похарчиха нашите пари на обекта до Водната палата? Ето Ви и три опции:
  1) За да се вземат комисионни;
  2) За да се създаде поредната "тапа" в Пловдив;
  3) И двете.

 • г-жа Бандерова

  Г-н Стратев е будната съвест на Пловдив!Хвала!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм