Москов към БСП: Пить надо меньше

Автор:
Петък, 19 Февруари 2016 17:54
Москов към БСП: Пить надо меньше

Да си призная от няколко дни започна да ми става забавно да наблюдавам работата на парламента. Такива емоции се раждат напоследък там, че още преди Цецка Цачева да удари звънеца настроението ми вече е с една октава по-високо и вечер с голямо удоволствие си пия ракийката. Особено весело беше по време на караниците преди днешния вот. Тогава мухлювците от БСП (така ги нарича Кирил Добрев) и техните ортаци от ДПС изсипаха от трибуната купища лъжи срещу Петър Москов.

Беше весело да наблюдаваш тези манипулатори, които хем плюеха като отвързани наляво и надясно, хем се правеха, че вярват на приказките си. Но трябва да призная, че бяха слаби артисти.

За сметка на тези аматьори Петър Москов показа класа и се защити по един брилянтен начин, Направи го, защото говореше истини, и защото е много по-интелигентен от нападателите си. А ударът му с цитат от Ленин беше върхът в защитата му: "Послушайте думите на един от вашите основатели - Владимир Илич Ленин, който казва: Пить надо меньше! (Трябва да се пие по-малко)." Това предизвика бурно недоволство в лявата част на залата, а най-засегнати се почувстваха Таско Ерменков и Михаил Миков. Наложи се намесата на квесторите, защото Таско тръгна на саморазправа.

Макар че днес беше скучно в парламента, Велизар Енчев се погрижи настроението да се повдигне с няколко градуса. Изхвърленият от Патриотичния фронт депутат поиска преди гласуването да бъде доведен Бойко Борисов. Трябваше Цецка Цачева да му обяснява, че премиерът е в Брюксел и няма как да бъде в залата.

Важното е обаче, че стана веселба.

Безспорен лидер в пускането на балони, макар че не са свързани с вота, е Волен Сидеров. Преди няколко дни в предаване по партийната телевизия той изби рибата, като обяви, че министърът на околната среда Ивелина Василева е майка на актьора Димитър Рачков, Явно се опита да забърка актьора в скандал заради скечове в "Господарите на ефира", където много пъти е главен герой. Справката обаче показва, че Василева е родена 1969 г., а Рачков - 1972 г. Коментар не е нужен.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм