Лъжепатриоти гласуват срещу Пловдив

Автор:
Петък, 12 Февруари 2016 13:35
Лъжепатриоти гласуват срещу Пловдив

Има една тежка народна мъдрост, която казва: "Силен вятър и прост човек нямат спиране!" Ще си позволя да прибавя и лицемерието.

Всичко това се отнася за хората от измисления пловдивски Патриотичен фронт. И по-специално за тези, които начело със Славчо Атанасов предадоха ВМРО, и успяха да се настанят под чадъра на Валери Симеонов.

Сетих се за "патриотите" след вчерашната сесия на Общинския съвет, когато гласуваха срещу абсолютно правилното решение общината да купи терен от колоездачното дружество "Цар Симеон" на изключително изгодната цена от 450 000 лева и на тази земя до "Колодрума" да построи спортни обекти.

Според специалистите сделката, за която настояваха колоездачите, е изгодна за града, защото в този район ще се изгради превъзходен спортен комплекс. Което означава, че отказът от такава сделка показва, че тези, които са против, имат на главите си каски.

Срещу тази добра перспектива застанаха и съветниците от БСП. Това не е изненада. За начина на мислене при червените вече съм писал или по-точно цитирах мнението на техния съпартиец Кирил Добрев. Той нарече главатарите на партията мухльовци, което естествено се отнася и за подчинените им.

Сега за лицемерието.

Бързам да кажа, че тези "патриоти" се опитваха с манипулации да омагьосват хората по време на местните избори, като обещаваха реки от мед и масло. В същото време разпространяваха грозни лъжи за цената на "Колодрума", като обясняваха, че пловдивчани ще я плащат.

В интригите вкараха и Иван Тотев. Бяха изпратени доноси до Сотир Цацаров и Агенцията за държавен и финансов контрол, в които завишаваха цената на залата.

Хубаво е, че институциите разбраха, че става въпрос за лъжи и не си направиха труда да извършват проверки. Стигна се и до най-долното ниво на мръсотията срещу Пловдив и България.

Ангел Джамбазки от ВМРО, който стана евродепутат на гърба на Николай Бареков, изпрати писмо в Европейската комисия с обвинения срещу Иван Тотев. Т.е. срещу всички пловдивчани. Защото там не гледат кой за кого е гласувал.

Сега патерицата на Славчо Атанасов - Слави Георгиев, отново се прави на загрижен за града и за пловдивчани. Според него трябвало да се спре наливането на пари за спортни обекти, изрази "притеснението" си от скъпата поддръжката на "Колодрума", като не забрави да излъже за пореден път, че залата струвала 60 млн. лева. Въпреки, че цената й е малко над 49 млн.

Надявах се, че тези хора имат някакъв морал и след изборите ще намерят повод да се извинят за безобразията, които вършеха по време на кампанията. Разбрах, че съм абсолютен наивник, когато наскоро бе гласуван бюджетът на Пловдив - най-добрият в най-новата история на града.

Както е известно, "патриотите" и червените бяха против. Което означава, че тези хора не са пловдивчани, а хората на Славчо Атанасов, който беше обявил война на Либия, за пореден път доказаха, че са ненадминати лицемери.

Сигурен съм и за още нещо - и едните, и другите няма да се зарадват, че Пловдив се класира на 3-то място в международното допитване за европейски град с най-добра дестинация за 2016 година. Защото нямат сърца.

А това е уникален успех, тъй като се съревновавахме с градове като Мадрид, Барселона, Рим, Прага, Виена, Париж и други европейски колоси. Победител стана хърватския Задар, а втори е Атина.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • Деликатен

  Божо,приятелю,цитирам:"...обвинения срещу Иван Тотев.Т.е.срещу всички пловдивчани."Ето,тук бъркаш! Тотев НЕ Е "ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧИНИ"!Иначе,ако си прав,става като онова стихотворение"Когда говорим Ленин,подразуваем Партию,Когда говорим Партию,подразуваем Ленин..."За руския не съм много сигурен,защото,за разлика от Е.Т.- изявен ДНЕШЕН антикомунист,не съм завършил Руската...

 • Колега

  Лошо, колега, в Пловдив още има опозиция. Добре поне, че не останаха опозиционни медии. Дали редом със Стоичков и Стефка Костадинова да не кръстим една улица на Иван Тотев?

 • индж. Иб. Тотев, Мамин ИМПЕРИАЛист

  Г-не, вие нали НЕ СТЕ МАХЛЕНСКИ ИНТРИГАНТин, който на всяка манджа..., нали? Само изглеждате като ЛЕКЕ, нали, а сте иначе честничък, безкористничък, и ги пишкате тия излиянийца БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ (тлъстичко, баш през постите), не ли? Стопроцентово ЕДИНОдушие Пловдив помни в коя епоха имахме, мерсиме, я 'оди да КОЛОДРУМИШ 'сека 'утрин и ни се махни от главата, а? А?

  Нема кого да Оплашиш със злобничките си кудкудякания; а който ти плаща нека се замисли дали не се случва точно обратното на каквото проповядва тозо пророк (и преразгледа хонорарната му Тарифа!)

 • ....

  Абе как се осмелява някой да критикува Тотев, какви хора сте какви пловдивчани? Че и Бате Бойко сложи Зико областен, аман от простотии. Как можаха?

 • Бернар Ино

  Божо, махни наколенките и ми отговори, колко колоездачни състезания се проведоха в зала Колодрума, струваща 50 - 60 милиона лева?

 • Бернаре,

  Пловдивчанинът не може да не КОЛОДРУМИ 'сяка сутрин, след като се е наГРЕБАЛ по канало на воля и нахранил Расовите Комари - па чак тогава отива да поСПОРТува час-три в някоя от изобилните спортеещи зали. Жизнена необходимост за всяко живо същество - така както слънцето и въздуха (помним). ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА = PANEM ET CIRCENSES (добре де, ама 'леб като нЕма откАде ...???)

  Заеми, заеми, и още идват, внучки мои...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм