Мухльовци от БСП ще бутат правителството

Автор:
Неделя, 24 Януари 2016 09:39
Мухльовци от БСП ще бутат правителството

"Лидерите на БСП миришат на мухъл, техните послания са от средата на миналия век. БСП изчезва, мястото й ще заеме друг субект в лявото пространство", заяви миналата есен на пленум Кирил Добрев пред bTV.

"Отвътре имаме една изключително стара структура. БСП отдавна не е онази масова партия, а е състаряваща се. Средната възраст на организацията в район „Оборище" е 78 години", коментира още социалистът.

По думите му в Столетницата няма жива сила, емоция и страст. „БСП пропусна да направи ъпгрейд (раздвижване, оздравяване) няколко пъти. Разбирам носталгията по „Правец" , но вече работим на таблети", подчерта "червеният" депутат.

Напомням тези думи на Кирил Добрев, защото тези мухльовци, както ги нарича той, са тръгнали да събарят правителството. Преди няколко дни те обявиха, че ще искат вот на недоверие. Първоначално не можаха да обяснят от какво са недоволни, но след избухването на скандала с ваксините решиха, че причината за вота е здравеопазването.

Този вот има два много грозни сигнала, които обаче са типични за философията на БСП. "Червените" по един циничен начин се заиграха с ваксините, като успяха да изправят на нокти хиляди майки. Те изразиха своите "притеснения" за здравето на децата, въпреки че много добре знаеха, че тези ваксини са абсолютно безопасни. И дано по-скоро се сбъднат прогнозите на Кирил Добрев за бъдещето на тази компрометирана партия. Вторият грозен сигнал е поредната целувка с ДПС в желанието да катурнат правителството на България.

Само че сега на Михаил Миков му предстои много тежка задача. За разлика от предшественика си Сергей Станишев, който страстно се мляскаше на Орлов мост с Лютфи Местан, сега той трябва да опъва джуки с тримата съпредседатели на приятелската партия. Остава да определят датата и мястото на любовното рандеву. Защото традицията не трябва да се нарушава. Няма да се спирам на резултата от вота. Той е ясен.

Но продължавам да се изумявам от продажността на "червените", които бяха изхвърлени от властта, и то по един брутален начин, именно с помощта на ДПС, а сега за пореден път им се навеждат. Без да питат избирателите си дали не се гнусят от тези целувки. И ми става все по-жал за тези все по-оредяващи "червени" хорица в страната, които Миков и компания отдавна ги броят само като обикновени бюлетини.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (8)

 • anonimen

  Цитирам:
  "Те изразиха своите "притеснения" за здравето на децата, въпреки че много добре знаеха, че тези ваксини са абсолютно безопасни."
  Г-не,явно не сте разбрал за решението на българският съд,който постанови,че ваксините СА БЕЗОПАСНИ,НО НЕ СА РАЗРЕШЕНИ ЗА УПОТРЕБА В БЪЛГАРИЯ,
  Ако пък сте разбрали за съдебното решение,то значи лъжете и манипулирате.Също така,надявам се да сте разбрал,че лицензираният вносител на тези ваксини вече започва да ги доставя.

 • Ачо

  Г-н Баев, този другар да не е щат в ГЕРБ?
  То няма въпроси и теми от обществено-политическия, икономическия, спортния живот по които да не се е изказал и коментирал

 • ????

  Много злоба , много ! Това говори за човек , който избива комплекси !

 • тото

  А на мене ми е жал за тебе Божидаре защотото си бастун.

 • читател

  отговори на: тото

  тото - червена отрепко скрий си в землянката и кротувай, че с безумното си мнение относно секс партизанина от Стрелча се издъни. Мълчи червен глупако!

 • Тони

  Шменти капели по Борисовски. А ГЕРБ защо се навежда на ДПС и на Пеевски, няма ли да обясни този пишман анализатор.

 • ....

  Първо господина не е чел достатъчно и не е слушал изказванията на премиера - той каза, че е нормално опозицията да иска вот на недоверие, би се учудил ако няма такъв, и второ по-притеснително е че коалиционните партньори искат оставка - ето това е тема за размисъл. Че вота няма да мине всеки го знае, но ако коалицията се разпадне - тогава?

 • .

  Божо, дърт мухъл такъв. Докато има промити мозъци като твоя, няма да се оправим

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм