Гришо през сълзи: Обичам ви!

Автор:
Понеделник, 30 Ноември 2015 07:44
Гришо през сълзи: Обичам ви!

На 24 септември написах няколко реда със заглавието: "Сложиха и Григор на дръвника". В тези редове изразих негодуванието си от грозните нападки срещу Гришо от страна на известни български спортисти и шефове заради отказа му да играе за купа "Дейвис". Обясних причините за отказа му, като дори икономисах някои здравословни проблеми, които не е искал да коментира.

Най-напред неподготвена се изказа Илияна Раева, която в нейния си стил се опита да дава акъл на Григор какво трябва да прави, като същевременно изрази възмущението си от поведението му. Особено срамни бяха изказванията на Кубрат Пулев, който заяви, че най-добрият ни тенисист се е срамувал от България. Не остана назад и треньорът на волейболните националите Пламен Константинов, който обича да се прави на велик, често без покритие на амбициите му.

Какво обаче се случи в демонстративния мач с французина Гаел Монфис в "Арена Армеец" е трудно да се опише. Залата щеше да се пръсне по шевовете си, а билети, макар и неуспешно, се търсеха до последната минута. Публиката посрещна и изпрати на крака големия ни тенисист. След мача Гришо беше безкрайно откровен: "И аз съм с вас и никога не съм ви напускал. Обичам ви. За мен тази среща бе една сбъдната мечта, благодаря на всички тук. Знам, че понякога ви разочаровам, но обещавам през следващата година да се представям по-добре", каза през сълзи Григор Димитров.

Интересно ми е дали някой от върлите му критици е бил на мача. Лично аз се съмнявам. Макар че е трябвало да отидат и да му се извинят. Защото не може да говориш от негово име дали обича България или не. Всичко друго са празни приказки.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

  • таня

    това сме ние, от велик народ отдавна в миналото, се преварнахме в стадо злобно и завистливо........велико момче, велик човек, а що се отнася до илиана, пламен и кубрат, дори не ми се коментира поведението им, дори и имената им изписах с малки букви, защото не заслугават повече.........мишки

  • г-жа Бандерова

    Г-н Стратев,ай лав ю!Хвала!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм