БСП се самоизяжда

Автор:
Понеделник, 16 Ноември 2015 06:59
БСП се самоизяжда

Тези от БСП наистина са полудели. Явно тоталното зацапване на кълките на последните местни избори ги е извадило от равновесие. И тъй като вече стигнаха дъното, те се превръщат в къртици, на които светлината им пречи да видят истината.

Затова след резила на изборите веднага запяха арията на клеветата. Те обвиняваха преди всичко ГЕРБ, че е манипулирала вота и едва ли не трябва отново да се иде на избори. Беше срамно да се слушат грозните нападки за някакви си измислени измами. А забравиха за уникалната изборна манипулация в най-новата история на държавата, свързана с бюлентините в печатницата в Костинброд. И още по-срамно - отново искат да командват държавата. За да я разсипят окончателно. Както го правеха винаги.

Хубаво е хората да знаят, че в последните 26 години БСП е била в управлението на държавата 15 години - истински ужас! И винаги ЕС е врътвал кранчето на парите за държавата. А то се спира или заради далавери, или заради некадърност при усвояването им.

А че БСП вече е тръгнала към нищото, показват фактите. Там просто се самоизяждат.

Тази партия започна да се разпада с мераците на Георги Първанов отново да става лидер. Той така разклати червените, че дори големият им враг, както наричат ГЕРБ, не можеше да го направи. Гоце не стана лидер, но си направи партия и засмука част от застаряващия електорат на БСП. А Михаил Миков го нарече артист, тъй като навремето имал навика хем да си подава оставката, хем да не напуска партията.

Сергей Станишев пък се кълнеше, че няма да става евродепутат, но се подигра с избирателите си и запраши за Брюксел. А хиляди напуснаха БСП, след като той се разцелува страстно с Лютфи Местан на "Орлов мост".

Но най-големият пирон в ковчега на БСП заби Кирил Добрев, който заяви на последната сбирка на партията, че лидерите на БСП миришат на мухъл.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм