Бежанците на самолети и по родните им места

Автор:
Неделя, 15 Ноември 2015 18:19
Бежанците на самолети и по родните им места

Да си призная - писна ми да слушам и да гледам по телевизиите всеки път, когато някъде по света терористи избиват невинни хора.

Не, че съм безразличен към жертвите. Но вече не мога да трая лицемерието на политиците, които сълзливо поднасят своите съболезнования и се кълнят, че ще се справят с убийците.

Писна ми и от разни спецове, които подозирали къде и как ще се стреля, но никой не ги чувал. Аз не съм нито спец, нито политик, но искам като гражданин да изразя своето мнение.

Най-напред за България

Ако от мен зависи, всички бежанци у нас ще натоваря на самолети и ще ги закарам там, откъдето са дошли. Културно и интелигентно.

Убеден съм, че 90% от българите ще ме подкрепят. Защото сред "гостите" със сигурност има джихадисти.

След последните атентати в Париж повечето европейски държави обявиха, че затварят границите си. Значи и ние трябва да го направим.

Освен бързото завършване на оградата на турската граница там трябва да бъдат командировани достатъчно полицаи и военни, които да не позволят дори пиле да прехвръкне към нашите земи.

Препоръчително е да бъдат от протестиращите, които по този начин ще свършат някаква работа и ще си заработят облагите, за които се борят. Сигурен съм, че и по това предложение българите ще ме подкрепят. А на границата много добра биха свършили лидерите на БСП, ДПС и ВМРО, които лицемерно страдаха за правдата на протестиращите.

За света

Според мен нещата са елементарни. Стига да няма задкулисие.

Ако така наречените велики сили решат да освободят света, могат да го направят за не повече от 2 седмици. И то без проблеми.

Пък не е срамно да попитат Владимир Путин. Защото от години нищо не се чува за чеченските терористи.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм