Внимание! Дани пак е на сцената

Автор:
Четвъртък, 12 Ноември 2015 17:59
Внимание! Дани пак е на сцената

По време на предизборната кампания Дани Каназирева ме обвини, че статиите ми срещу нея се пишат от екипа на Иван Тотев, а аз само ги подписвам. Ставаше въпрос за непрекъснатите й лъжи, които аз изваждах на светло. Разбира се, и обвинението срещу мен беше една гнусна лъжа. Както и всичко, което бълваше през кампанията. Сега пак ще напиша някои не съвсем приятни неща и бързам да й кажа, че те също са абсолютно мое дело. Може да провери дали е така, като се обади на кмета.За съжаление не мога да й помогна, тъй като нямам телефона му.

За какво става въпрос?

Вчера Дани обяви, че ще внесе предложение за сваляне на таксите за автомобилите. Нещо, което беше залегнало в предизборните й обещания. Иван Тотев също беше обещал, че ще има по-ниски такси, но не бърза с решението си. Смешното в случая е, че Дани обявява неща, които не зависят от нея, а на преден план отново излиза популизмът. Или с други думи - вижте колко е лош кметът. А всичко е толкова елементарно, че дори децата в детската градина ще го разберат. Защото Тотев обясни с думи прости, че намаление ще има, но най-напред трябва да се чуе думата на експертите.

Поредната изява на Дани е много сериозно предупреждение както към общинските съветници, така и към пловдивчани. Защото сега пак ще започне да размахва разни изумителни предложения за развитието на Пловдив. Няма да се изненадам, ако обяви, че трябва да се извърши спешна реконструкция на "Васил Априлов", която тече в момента. Възможно е да предложи проект за подлез на Централна гара, който вече е готов, и какво ли не още. Пиша ги тези неща, защото вече го е правила. Дано не започне да дава пак акъл за спорта, защото отново ще стане №1 по безумни предложения.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • 777

  С ТОВА СИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КАНАЗИРЕВА СЕ ОПИТВА ДА ВЛЕЗЕ В ОБЩЕСТВЕНОТО ПРОСТРАНСТВО, ЗАЩОТО ПО МНОГО АХМАШКИ НАЧИН ГО НАПУСНА НА ПЪРВОТО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ,КАТО ИЗВЕДЕ ДЕМОНСТРАТИВНО ГРУПАТА СИ, ЗАЩОТО О БОЖЕ, НЕ БИЛА ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ. В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ТЯ ГЛУМЕШЕ И ГРОМЕШЕ ВСЕКИ ДЕН ПАРТИИ И ИНСТИТУЦИИ И СЕГА ПОЩУРЯВА ОТ ТИШИНАТА КРАЙ СЕБЕ СИ. ТАКА ЧЕ БОЖИДАРЕ ОЧАКВАЙ ОТНОВО МАСИРАНА АТАКА НА ДАНИ-ТО.

 • Пловдивчанин

  Данче, пиле шарено, кошмарна ще е тишината в спалнята този мандат кошмарна.

 • Владиката

  Късно е чадо , съсно е ! Предателите се гонят до смътта им! Ти излъга и подведе пловдивчани и попречи за друг обрат на изборите - Славчо -кмет, мамин Ванчо крадеца в трета глуха.Сърбай си попарата , чета че благодетеля те усмива и сравнява с Ленин - пълен шаш и унижение.Прошка никога ,ти си за вечно политически труп.

 • УФФФО

  Г-Н СТАТЕВ,
  НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ АКО ТОЗИ САЙТ НЕ ВИ ПЛАЩА, ТО ВИЕ СТЕ НИКОЙ!!!
  АЗ СЪМ ПО-ГОЛЯМ КОСМОНАВТ ОТ ВАС, ОТ КОЛКОТО ВИЕ ЖУРНАЛИСТ!!
  АМА АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО Е ТОВА КОСМОНАВТ!?
  ЗНАМ, ЧЕ НЯМАТЕ СМЕЛОСТ И ДОСТОЙНСТВО ТОВА ДА ГО ПОБЛИКУВАТЕ, НО ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ ГО ПРОЧЕТЕТЕ, И ТОВА МЕ КЕФФФФФИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

 • Cobra

  Статев, анализирай малко предложенията на Съюз за Пловдив и тогава пиши статии, ако тая помия се нарича статия. А че някой ти пише статиите или са съгласувани с политическа централа не трябва много да си умен да видиш връзката . Вдигни малко нивото Статев, Статев

 • Купен

  Като чета "анализите ти" г-н Журналист, хубаво е да анализираш резултатите на любимците ти Титюка и Жоро Колев как постигнаха такива високи резултати на изборите има ли ,няма ли ,как, колко, защо. Ето ти тема Статев. Да знаят пловдивчани кой ги управлява. Смятам че е коректно към града ни?

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм