Атанасов - еталон за наглост

Автор:
Сряда, 11 Ноември 2015 17:21
Атанасов - еталон за наглост

Известни са съдиите, които ще решават дали изборите за кмет на Пловдив и на район "Тракия" ще бъдат касирани. Става въпрос за балотажа. Такова е искането на Славчо Атанасов и групата около него.

Имената на съдиите от Административния съд не са ми интересни, защото не знам нищо за тях, и затова не ги пиша. Надявам се, че това са сериозни магистрати, които ще си свършат професионално работата. Делата трябва да бъдат насрочени в 7-дневен срок, а производството им трябва да приключи до 14 дни.

Това, което ме чопли обаче, е изключителното нахалство на Атанасов, който в деня пред балотажа си послужи с измами, а сега иска касиране на изборите. Какво сториха неговите хора?

Ами в пощенските кутии в събота на 31 октомври бяха пуснати големи бели пликове с неговото име и в тях имаше агитационни материали.

Аз пазя плика, който намерих в моята кутия.

Това според законите на България е наказуемо.

В деня преди първия тур също намерих агитационни материали в пощенската си кутия с негова снимка.

Силно се надявам, че всички тези груби нарушения, а може би има и други, ще бъдат разгледани в съда.

И тъй като по време на предизборните кампании Атанасов бе сред челниците между кандидат-кметовете по разпространяването на грозни лъжи, още тогава той си спечели правото да бъде еталон за нахалство: нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Славчо Атанасов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм