Безпрецедентно! Полицията гази закона

Автор:
Сряда, 04 Ноември 2015 09:21
Безпрецедентно! Полицията гази закона

Винаги съм твърдял, че най-високи заплати трябва да получават учителите, които изграждат бъдещето на държавата. Следват лекарите, които се грижат за здравето на бъдещето, и на трето място - полицията, която трябва да осигурява спокойствието и сигурността на бъдещето. Макар че живеем в много трудни времена, учителите и лекарите полагат огромни усилия да бъдат полезни в работата си. И успяват.

Полицията обаче е сериозно компрометирана.

Със сегашните си протести тя нарушава закона, защото няма право да организира подобни действия, тъй като посяга на реда в държавата. Освен това в много случаи не си върши както трябва работата. Достатъчно е да спомена пресния пример във Видин, където в дома си беше пребита възрастна жена, а виновникът - пуснат на свобода.

Такива случаи колкото щеш.

Но най-грозното е, че тези, които пребиваха преди време протестиращи заради блокиране на кръстовища, сега необезпокоявани от никого правят каквото си искат.

А има много елементарен начин да изразят недоволството си - просто да напуснат системата. И никой няма да разбере за тяхното отсъствие.

Така както аз, когато на няколко пъти се наложи да потърся помощ от полицията и не я получих.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Cobra

  Да си полицаи, не е като да пишеш статийки , мъжки.

 • читател

  отговори на: Cobra

  Да си политически помияр, ала д-р Дани лечителката, не е като да съскаш Cobra!!! Дали д-р Дани ще гласува за овоняването на ОС на македонска наденица?
  ПС Никъде по света учителите на получават повече от лекари и полицаи...

 • Пловдивчанин

  Никакво отстъпление пред корумпетата под пагон! Минаха всякакви граници и в момента предизвикват Гражданска война! Какво искат - армията ли да излезе срещу тях? Що за безобразие от тези, които трябва да пазят закона и гражданите, а в момента действат като престъпници срещу самата държава!

 • хаха

  Колко ти струва тази статийка - 3 лева?

 • КОЙ

  "Достатъчно е да спомена пресния пример във Видин, където в дома си беше пребита възрастна жена, а виновникът - пуснат на свобода."
  Абе помияр, айде да те питам КОЙ пусна виновникът на свобода ?
  А като напуснат всички, така както предлагаш, вместо да изразяват недоволството си - тогава от Светия синод ли ще търсиш помощ ?
  НЕЩАСТНИК

 • anonimen

  Ако след два часа Баце каже,че полицаите са прави и тоя ще каже,че е вярно.Човека просто заработва.

 • г-жа Бандерова

  Г-н Стратев,припомнете си любимата песен на г-н Цветанов,в изпълнение на любимия му певец!Хвала!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм