Балотажът извади лицемерите в Пловдив

Автор:
Вторник, 03 Ноември 2015 17:10
Балотажът извади лицемерите в Пловдив

Тъщата ми, лека й пръст, често използваше една много цветна поговорка: "Когато въшката се ояде, излиза на челото". Тази народна мъдрост важи с всичка сила за хората от Реформаторския блок.

С наглото си поведение те се опитват да налагат свои правила в управлението на държавата, без да се съобразяват, че са поканени във властта.

Тук не става въпрос за навеждане пред ГЕРБ, а за елементарни партньорски отношения. А опиянението им от властта ги е направило безчувствени за действителността. Както и за шамара на Лютфи Местан, който на пресконференцията след първия тур на местните избори се избъзика, като каза, че Реформаторите имат повече министри, отколкото кметове.

Наглото им поведение лъсна и в Пловдив.

По време на кампанията хора от този блок мощно оплюваха Иван Тотев и екипа му. Нагло, грозно, безсрамно.

За да дойде балотажът, когато лъсна целият им йезуитски образ. Говореха колко много обичат Пловдив, говореха, че ще подкрепят Иван Тотев, а повечето дадоха гласовете си на предателя и некадърника Славчо Атанасов.

Вчера писах по тази тема. Цитирах и данни на социологическата агенция "Афис", която първа обяви, че БСП е подкрепила Славчо.

Написах още, че няма логика гласовете за Славчо Атанасов да са два пъти повече за разлика от първия тур, ако за него не са гласували Реформаторите и хората на Дани Каназирева.

Днес излезе пълната картина от балотажа.

Данните са на "Алфа Рисърч".

Те показват, че 90% от гласувалите за БСП в първия тур са подкрепили Славчо, а 60% от хората на Дани и Здравко Димитров също са гласували за Атанасов.

За Иван Тотев са пуснали бюлетините си само привърженици на ГЕРБ, докато всички останали са предпочели предателя.

Така бе разбита поредната шарлатания на Атанасов, че той сам се е борил на тези избори.

Всичко това ме кара да се чудя как може да има хора, които подкрепят един доказан измамник с риск да върнат Пловдив в миналия век.

Отговорът според мен се крие в една друга родна поговорка, в която Нане дума: "Я не сакам да ми е добре, сакам на Вуте да е зле".

Добре, че има истински пловдивчани, за които градът под тепетата е нещо много по-важно, отколкото политическата мръсотия.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (10)

 • Gerbadjii

  Не биваше г-н Тотев преди изборите да казва, че е готов да подаде ръка, свинските подлоги направо изядоха ръката, Здравка плюеше непрекъснато Герб, плюеше Тотев, Пловдив се събуди и искаше сам Тотев да ги поведе - единствените застанали открито с лицата си бяха Кауза Пловдив, Земеделци, СДС, затова сега г-н Тотев да не стане по-смешен и от Славчо, няма нужда от държанката гергеланска здравка

 • читател

  Нищо ново, освен че към ветрилото е била и д-р Дани лечителката... Коледа идва по-рано гергови подлоги!!!

 • Четящ

  Тролове, престанете да пишете лъжи за Каназирева , а аз ще спра да пиша истини за вас. Съжалявам ,но сте много ниски топки.

 • cobra

  Колега, не разбра ,ли че Пловдивчани не са стадо да ги караш от една паша към друга.

 • Тотев от боята

  Циганите бяха финансово стимулирани и "хвърлиха на 3"

 • г-жа Бандерова

  Из уста Стратова велит истина!Хвала!

 • Ивелина П.

  Чета и се кефя! Не ти трябва бай Ганя!

 • Cobra

  Хората на дани никога няма да гласуват без пари. Те не са к*рви, а професионалистки.

 • Бако

  Уста Статева не престана да плюе.
  Пфуууу.
  Що не се омъжи за Тотев.

 • anonimen

  Поредната нискоинтелигентна дописка на псевдоинтелигент.
  Цитирам:
  "С наглото си поведение те се опитват да налагат свои правила в управлението на държавата, без да се съобразяват, че са поканени във властта."...Ами да ги изгони Баце.Ама смее ли ?!
  Цитирам:
  "За Иван Тотев са пуснали бюлетините си само привърженици на ГЕРБ, докато всички останали са предпочели предателя."...ами толкова му е подкрепата на Тотев в Пловдив.А къде се останалита 150 000 негласували ? Защо не отидоха да гласуват нито за единия,нито за другия,а?
  Цитирам:
  "Всичко това ме кара да се чудя как може да има хора, които подкрепят един доказан измамник с риск да върнат Пловдив в миналия век."
  Само да отбележа,че не Славчо Атнасов беше заснет със скрита камера как прави разбор как се фалшифицират избори и да хвали един фалшификатор.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм