13 септември е хубав ден за демокрацията

Автор:
Понеделник, 14 Септември 2020 08:24
13 септември е хубав ден за демокрацията

13 септември е хубав ден за българската демокрация.

Няма да крия, че съм доволен от първото място на Корнелия Нинова в червената надпревара, с което се закарфичи начело на БСП.

И причините са две.

Първо. Вече никой не може да спре разпадането на червените кхмери. Защото това е точният водач, който ще продължи да разсипва вредната за държавата пасмина. Второ. Тези избори документираха и узакониха корумпираната същност на червените шарлатани, които са готови да посегнат на най-свидните хора, но да се доберат до кокала. В същото време не можем да отречем ментараджийската класа на Мадам, която по безспорен начин се превърна в Царица на корупцията в България.

В същото време останалите кандидати за червения трон пропуснаха най-важната причина за превъзходството на победителката. Явно паметта им е къса, тъй като забравиха, че тя бе и подължава да е сред от най-прилежните ученици на Иван Костов. Този, който разсипа СДС, зад който стояха милиони българи.

С наученото от Костов тя започна кариерата си като шеф на "Техноимпекс", стигна и до зам.-министър на икономиката и енергетиката. Беше председател на УС на Пловдивския панаир и Булгартабак Холдинг.

По-късно Нинова взе участие в раздържавяването и на "Техноимпекс" и на Пловдивския панаир.

Пръв се усети Сергей Станишев, който като премиер уволни Мадам Лъжа заради скандали в топлофикацията и Булгартабак.

Дотук с моя коментар.

Ето какво казаха двама от прецаканите мераклии за комунистическия престол.

КИРИЛ ДОБРЕВ: "За 22 минути в една от секциите във Варна са гласували 30 души.Това са истински феномени, като всеки от тях за 40 секунди е попълнил ЕГН-то и е гласувал.Тази мобилна секция е трябвало да обиколи 419 адреса. Това е постижение, достойно за рекордите на Гинес".

КРАСИМИР ЯНКОВ: "Екипът на Нинова е искал списъци с избиратели на БСП от ГРАО и Гранична полиция. Ходели са от врата на врата с кашони, все едно са урни".

От фейсбук страницата на журналиста Божидар Статев

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (15)

Покажи предишните коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм