Г-н Борисов, покажете, че сте премиер на европейска страна

Автор:
Четвъртък, 03 Септември 2020 08:41
Г-н Борисов, покажете, че сте премиер на европейска страна

Уважаеми господин премиер,

Дойде времето да покажете, че сте премиер на нормална европейска държава, а не на колиби от остров Тамбукту, където няма закони, а човекоядци танцуват около пъклен казан. Защото не е редно да седите спокойно вкъщи и да се радвате на двете си внучета (да са живи и здрави!), а в същото време червените бандити на Румен Радев да посягат на живота на българските полицаи, които също имат деца. А тези изроди са доказани бандити - наркомани, пияници и криминално проявени типове.

Нима сте сляп, за да не видите как добрите държавници в Германия, Франция, САЩ, Израел, Гърция, Сърбия - спирам със списъка, не се притесняват да защитават законите в своите страни и без да се церемонят преследват до дупка нарушителите с разрешени средства - със сълзотворен газ, водни струи, конна полиция, палки и с други разрешени от законите атрибути. Ще ви дам за пример Берлин, където преди 2-3 дни полицаите разгомиха тълпа от над 18 000 келеши, които нарушаваха разпоредбата за носенето на маски на обществени места. И никой не се напъна да иска оставката на кмета.

Господин Борисов, дойде часът да заявите категорично кой управлява държавата. Нямате никакво право да превъщате полицаите в слуги и заложници на извратеняците Бабикян, Минеков и Хаджигенов и останалата престъпна червена паплач. И това в продължение на близо 2 месеца. Не може да се превърнете в предател на над 1 млн. и 300 000 честни българи, които стоят зад вас. И само с един жест ще изметат шепата червена мътилка. Ами пратете хора в провинцията, за да видите как стоят там нещата. И не вярвайте на купените социолози. Ще в дам за пример Пловдив, където миналия ден имаше "грандиозен" авомобилен протест с 20 автомобила, който оредя на първия завой. И още - да сте чули за палатков лагер в еврпоейския град на културата? Не сте чули, защото тук шеф на полицията е Йордан Рогачев.

Г-н Борисов, вие имате много лесен начин да разтурите катуните и да разгоните циганията в София. Ще ви подскажа. Ами идете при столичани и ги попитайте какво да направите. Истината веднага ще излезе наяве. И още нещо - позволете на полицията да си върши работата. Сигурен съм, че те знаят какво да правят.Само не разчитайте на мъжката черница Томислав Дончев. Той не е чист човек.
И накрая ще попитам Иван Гешев - защо не се арестуват нарушителите на конституцията в България.Това са много сериозни престъпления.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Снежи

  А онзи злобен мухльо доволно потриваше ръце!!!И защо трябва да е недосегаем докато е в Президентството???Кой може да му търпи простотиите още една година!?!?Е дано проклятието на народа го стигне и ГОСПОД да си свърши работата!!!

 • Даниела

  Стига приказаки! Искам оставката на рр!Веднага!

 • Петър

  След многократно разпространявания призив за "ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ", след призива за "гражданска война" (Бабикян) на организаторите, за какви "провокатори", "радикализирали "мирния протест", говорим? Тези, които бяха дошли на площада вчера (освен журналистите и служителите по охраната) не бяха просто "протестиращи", още по-малко "мирно протестиращи".
  Отзововайки се на точно формулираните призиви, това бяха просто ВЪСТАНИЦИ. Бяха армия от метежници, дошли да воюват срещу бъларския суверенитет.

 • Тошко

  Баси ;мирните; протестиращи ,80 човека от полицията ранени,а тези ;миряни; ги замеряха с какво ли не,и налитаха като бесни кучета.

 • Донков

  Едно голямо БРАВО и голямо БЛАГОДАРЯ на Българските ПОЛИЦАИ !!! Те доказаха пред нас и пред света, че са ВЕЛИКИ!!!

 • Роза

  Ура! Българинът порасна. Не само на години, но и на разум. Има светлина в тунела, разбрахме най-накрая, че тази държава е НАША и най-хубавото, което може да ни се случи, е да я подредим и да създадем ред, който да се спазва от ВСИЧКИ.

 • ана

  Разликата между 02.09.2020 и 09.09.1944 е че Червената армия я няма на Дунав!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм