БОЕЦ срещна шляещи се в Пловдив

Автор:
Събота, 29 Август 2020 08:34
БОЕЦ срещна шляещи се в Пловдив

100-тина любители на късните разходки, явно превъзбудени от августовските жеги или от някакви други стимуланти, направиха опит да изиграят ролята на протестиращи този четвъртък в Пловдив.

Както е известно, другите стимуланти бяха разкрити миналата седмица от полицията.

Дори бе показана таблица на промилите в кръвта на една сериозна група от обидените на властта.

Купон обаче нямаше, защото нямаше цирк.

Впрочем напъни за някакви героични изпълнения пред общината опита шефът на "Боец" Георги Георгиев, който пристигна от София, за да надъха остатъците от недоволните в Пловдив.

Дори се напери и заплаши на висок глас, че ще потърси сметка на местната власт, която миналата седмица разтурила опитите за изграждане на катун в центъра на града. Е, няколко души изръкопляскаха от кумова срама и, макар и вяло, дори аплодираха вълнуващото слово на боеца.

В крайна сметка сбирката се разкапа.

А мераците на най-големите келеши за граждански протест бързо угаснаха и всеки побърза да се направи, че го викат.

Най-доволни бяха полицаите, които също не се бавиха и запалиха колите, защото беше останало време за по една ракийка.

Галерия със снимки

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

 • Валери

  Може ли човек, зарязал жена и две деца и помъкнал се с любовницата на поделението да говори за какъвто и да е морал?
  Моят отговор е НЕ!
  • Може ли президент и главнокомандващ ВВС, уреждал любовницата си с държавен пост, държавна заплата и държавен апартамент да говори по темата мафия и корупция?
  Моят отговор е НЕ!
  • Може ли президент, който по едно и също време и с един и същ речник като емблематичен сенчест милиардер мутра от прехода понастоящем в Дубай да говори за изритване на мутрите от България?
  Моят отговор е НЕ!
  • Може ли президент, който прикрива автопроизшествията на баща си и жена си да говори за борба със злоупотребите във властта?
  Моят отговор е НЕ!
  • Може ли президент, който лично е заподозрян в извършването на престъпления срещу републиката, а неговите съветници са разследвани за държавна измяна да иска оставката на главния прокурор, който го разследва?
  Моят отговор е НЕ!
  • Може ли държавен глава, който организира противоконституционен преврат с явната подкрепа на мутри и престъпници от недалечното минало и настояще да говори за борба с мафията и престъпността?
  Моят отговор е НЕ!
  • Може ли държавен глава, който за пет години мандат не доби никакъв международен авторитет и признание освен в Москва, не е поканен на нито един европейски или международен форум да бъде президент.
  Моят отговор е НЕ!
  • Може ли президент, който поставя под съмнение здравните власти и националния оперативен щаб за борба с Ковид-19 и по този начин подлага на риск живота и здравето на собствения си народ да бъде въобще президент?
  Моят отговор е категорично НЕ!
  • Може ли президент, който си служи с езика на омразата и разделя обществото и го настройва едно срещу друго с призив за насилие да бъде какъвто и да е президент?
  Моят отговор е НЕ, НЕ и пак НЕ!

 • Страх го е, трепери

  Много, много точно казано. Шофьорчето на самолета, фигуранта или партизанина с юмрук разби държавата. Излезе от килерчето и каже нещо и хоп скрие се. Зимата пандемия. Лятото пожари - то се крие, не мърда. Не ще да иде при хората, да им даде поне 5лв.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм