Домусчиев, кое е вандализъм?

Автор:
Вторник, 25 Август 2020 07:45
Домусчиев, кое е вандализъм?

На 7 август 2020 г. няколко работодателски организации изразиха благодарност към правителството за премахването на палатковите лагери на протестиращите, настояващи за оставките на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Между тях са Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), Съюзът за стопанска инициатива и Конфедерацията на автобусните превозвачи.

Ето част от откритото писмо на КРИБ до премиера Борисов: „Естествено неотменимо право на българските граждани е правото на протест, но то може и трябва да е в рамките на закона, без да нарушава правата на останалите граждани и възможността да осъществяват своите икономически и други дейности", категорични са от КРИБ.

ПРИЧИНАТА да се върна към това писмо е днешният репортаж на НОВА от разбитата барикада пред Ректората.

Никога не съм очаквал, че една уважавана медия може да анонсира случилото се с изключително идиотското заглавия: "Вандали разрушиха палатковия лагер пред Ректората".

Не зная как се извършва подборът на журналистите в електронните медии, но знам, че те трябва обективно да отразяват случващото се,

Тази девойка (не ме интересува името) и онези, които диктуват в слушалките, очевидно са абсолютно неграмотни или поставени лица.

Защото да наречеш вандали хора, които са бутнали НЕЗАКОННО издигнати бариери, е умопомрачителна тъпотия. Като по този начин защитаваш истинските вандали, които жестоко тероризират майки, деца, възрастни хора и дори посягат на живота им. А това се случва всеки ден, почти 2 месеца.

От бандата на Румен Радев веднага обявиха, че случилото се пред Ректората било провокация. Те няма какво друго да кажат.

Аз обаче ще попитам: Ами всекидневният тормоз как трябва да се нарече.

Ами действията на човекомразеца Румен Радев, който продължава с гнусните си изявления да мърси България.

Ами ковчега и бесилката, която бе издигната в центъра на София.

Ами оскверняването на българските светини и държавните институции.

Ами пиянските и наркоманските циркове в палатковите лагери.

Да си призная лично аз заставам зад обявените за провокатори пред Ректората.

Сигурен съм, че стотици хиляди българи мислят като мен, защото тези "вандали" не рушат, а помагат на хората да се почувстват човеци.

И СЕГА КЪМ ВАЖНИЯ ВЪПРОС. МНОГО ИНТЕРЕСНО ЩЕ БЪДЕ ДА СЕ ЧУЕ МНЕНИЕТО НА СОБСТВЕНИКА НА НОВА КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ, КОЙТО Е И ПРЕЗИДЕНТ НА КРИБ. И ПО-СПЕЦИАЛНО КАКВО РАЗБИРА ТОЙ ПОД ВАНДАЛИЗЪМ. ЗАЩОТО СЕ ПОЛУЧАВА ГОЛЯМО РАЗМИНАВАНЕ МЕЖДУ ПИСМОТО НА КРИБ ДО ПРЕМИЕРА И РЕПОРТАЖА НА ЖУРНАЛИСТКАТА, КОЯТО ТВЪРДО ЗАСТАВА ЗАД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ТЕ БЕЗПАРДОННО НАРУШВАТ ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм