The Best от 2008 в Plovdiv-Online

Автор:
Вторник, 30 Декември 2008 14:26

Автор Антон Баев

Image2008 – първата цяла календарна година на plovdiv-online, свободата да пишеш, мина. „Ти отмина” - както се пее в безсмъртния хит на Васко Найденов „Синева” по текст на Павел Матев – „Сякаш сън,/ сякаш сняг,/ сякаш дъжд,/ сякаш пролет/ и есен,/ и зима...”

Сезоните на живота минават като извехтели информации. И въпреки това някои от тях – с навременността си, с изненадата, с провокацията, ако щете – с риска да кажат повече, да отидат зад лустрото – остават. Остават чрез Вашите прочити и постинги.

Нека си спомним тези електронни писма – електронни бели ластовици, накацали във форума на plovdiv-online, свободата да пишеш.

За една млада медия – едва на година и няколко месеца, информации, които са четени и гледани (под формата на видео материали) от над 4 – 5 хиляди сървъра и коментирани от десетки форумци е успех. Тази медия вече има своето твърдо ядро доброжелатели и не по-малко твърдо ядро отрицатели.

А нали целият ни живот минава през ръба, разделящ доброто от злото, оня леден глетчер, който със стоманения си отблясък в нощното българско небе, се опитва да ни държи будни от успиването, от бялата смърт на забравата, от тишината на всеки мрак преди разсъмване.

Благодарим Ви, скъпи читатели и съ-писатели. Ние се нуждаем от Вашия коректив, защото няма безгрешни или свръхзнаещи медии, има такива, които се преструват на говорители от последна инстанция, и други – които позволяват на хората да говорят и пишат свободно.

Весела Нова година! Здраве, успех и топлина във всеки дом! И доскоро с новите медийни продукти на ЦУМ – Център за универсални медии! Кой казва, че традиционният вестник е мъртъв? Мъртви са онези, които – като героят на Радичков – се правят на умрели лисици! Наздраве! И ако Ви остане време по празниците – вижте The Best от 2008 в Plovdiv-Online.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм