БНТ в клопката на "патриотични" игри

Автор:
Сряда, 02 Октомври 2019 14:29
БНТ в клопката на "патриотични" игри

Изгледах още веднъж много внимателно "Референдум", може да го направите на този линк и вие (понеже е цензурирано в сайта на БНТ, което е изумително; все пак това е продукция с парите на данъкоплатците, а какво представлява е друг въпрос). Още в началото ще видите, че излизането от бон тона и пресрочването на времето идва от Юлиан Ангелов, вероятно поради неопитност и слаби нерви. За Сидеров знаем (той си залага на провокацията), но се вижда, че има и Ангелов като проблем. https://www.youtube.com/watch

Така че Кошлуков не е прав, а и няма да се случи това, което иска днес (забрана за партии да участват в безплатни и платени форми по БНТ заради... език на омразата. Езикът на Сидеров е по-скоро ироничен).

Форматът за политическо предизборно студио е сбъркан, не законът (понеже няма и, надявам се, няма да има закон, който да казва какво и как да говориш), както пък каза някакъв депутат (също днес) и ми е интересно как "Референдум" ще продължи в тези "патриотични" игри.

А иначе колежката Чешмеджиева (разбирам я, но по-горе професионализмът все пак) прегоря твърде бързо и влезе в ролята на коментатор, което със сигурност е извън регламента на "Референдум".

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм