Пловдивчани, за такива пеперуди ли ще гласувате?

Автор:
Събота, 21 Септември 2019 07:59
Пловдивчани, за такива пеперуди ли ще гласувате?

Много пъти съм писал за братоубиствената ВМРО, чиято философия на оцеляване през годините са били убийствата и предателствата.

Дори Чудомир обяснява прозхода на прякора си с голямата прилика с видния партиен килър Чудомир Кантарджиев, който е издирван от правителството заедно с Яне Сандански и Тодор Паница с обвинението за убийството на други видни членове на ВМРО - Борис Сарафов и Иван Гарванов. Тези "приятелски" отношения не са тайна за историците.

Разбира се, в по-ново време изтребването на враговете е отменено с по-интелигентната стратегия - предателството. А когато се налага в действие влиза и изнудването.

Като виден представител в отбора на предателите в съвременната политика безспорно е Славчо Атанасов. И това не е изненада. Защото негов патрон е Красимир Каракачанов, който не се притеснява да обикаля партиите като палава пеперуда.

Днес ще оставя Славчо и ще се опитам да покажа истинското лице на Каракачанов. Този политически номад не е от гнусливите. Стига да има някъде келепир.

Каракачанов се е гушкал и е опъвал джуките си с представителите на почти всички партии у нас. Засега не се сещам дали не се е отърквал с ДПС, но няма да се изненадам, ако това се случи скоро. Не може да се забрави флиртът му с измамник като Николай Бареков, благодарение на когото Ангел Джамбазки бе първият представител на ВМРО в Европарламента. След изборите Каракачанов забрави Бареков.

Тези дни Каракачанов прояви изумителна наглост да оплюе Пловдив и пловдивчани. Той успокои пловдивчани, че най-после ще имат възможността свободно и без манипулации да гласуват на местните избори. Защото предишните два вота били купени и фалшифицирани. И веднага прибягна към рекетирането на правителството, като предупреди, че, ако това отново се случи, бъдещето на голямата коалиция ще бъде поставено на сериозно изпитание.

Досега си мислех, че в България имаме само един политически психопат - и това е президентът. Сега вече съм наясно, че освен Радев същият проблем има и Каракачанов.

Ето защо.

Да обвиняваш някого във фалшификации и купуване на гласове трябват доказателства. Да се бориш за кметското място на един предател, който за малко щеше да ливидира ВМРО в Пловдив, и беше наточил брадвата да ти вземе главата като шеф именно на ВМРО ми прилича на порноспектакъл, където мазохизмът има главна роля.

Сега думата имат пловдивчани, които не трябва да позволят в Пловдив да командват изветрелите патриоти на Каракачанов и Славчо.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (6)

 • истината

  Статев, ти си комай единственият, който не знае, че Мамин "спечели" и двата си мандата с далавера. Не му стигаше ма момченцето да си ги спечели по нормален начин и пипаха с чичо му Цецко здраво вота на пловдивчани. Пипаха го в тяхна полза, разбира се. Да се надяваме, че тези времена са в миналото.

 • НЕЛИЯНА

  АВТОРА НА ТАЗИ СТАТИЯ Е ЗА ЛЕЧЕНИЕ В ЦЕНТЪРА ЗА ПСИХИЧНО ЗДРАВЕ!

 • читател

  Политкомисар Славчо - повелителят на метлитеhttps://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpg и червените бабички със зелени чорапи...

 • читател

  Втората пИперуда СТЕФАН ЙОРДАНОВ ПОСЛИЙСКИ в листата на политкомисар Славчо е уникалният гешефтар, оплетен във фирми с комуняги, като Ганчо Колаксъзов и други фалирали със задължения към НАП и т.н. Чакайте документи!

 • читател

  СТЕФАН ЙОРДАНОВ ПОСЛИЙСКИ - вторият след водача на листата на ТВ СКАТ - политкомисар Славчо Метлата https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpg е бил съдружник въ фирма ЕВРОКОНСУЛТ СТРОЙ ООД с директорката в Захарния комбинат на фамилия Арабаджиеви Деница Божилова- ... Чакайте документи!

 • читател

  "Искаме си Славчо Атанасов за кмет...". https://i.ibb.co/bFq6hyH/image.jpgТипичен избирател на звездата на ТВ СКАТ - политкомисар Славчо.:):):)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм