Йовано, Йованке...

Автор:
Понеделник, 16 Септември 2019 15:32
Йовано, Йованке...

Миналия ден написах коментар по повод на едно изявление на известната пловдивска актриса Ивана Папазова. Разделих коментара си на две части.

В първата част на изявлението си Папазова направи опит да унижи "Пловдив 2019", като си послужи с неверни нападки. Казвам, че направи опит, защото това бяха абсолютни манипулации и много лесно с неоспорими факти те бяха разобличени. Така например актрисата гръмко обяви, че откриването на "Пловдив 2019" не си заслужавало парите, идеята светът да дойде в Пловдив се провалила, спектакълът "Одисей" трябвало да се изиграе в Античния театър, а не в Драмата, тъй като парите били пренасочени в друга посока и още други измислици.

Няма да се връщам към отговорите, защото истинските пловдивчани, които обичат града си и познават хората, превърнали Пловдив в европейска столица на културата, знаят истината и няма да се вържат на плювалниците. Дори главната роля да се изпълнява от известна актриса.

Сега дойде ред на ВТОРАТА ЧАСТ на коментара. Трябва да призная, че бях шокиран.

Защото в изявлението имаше нещо потресаващо, което ме върна в годините на комунизма.

Ето какво каза Папазова: "Вярвам на Дани Каназирева и мисля, че е крайно време начело на Пловдив да застане човек, който наистина си разбира от работата си. За мен Дани е един човек с голямо "Ч", един политик, който съчетава в себе си професионализма и харизмата на лидер."

Преди да коментирам думите на Ивана ще припомня едно мое предупреждение към нея в последния ми коментар: "Мила госпожо Папазова, не съм сигурен дали сте истинска пловдивчанка, но явно крепката ви дружба с доказаната пловдивска Мадам Лъжа - Здравка Кленджарова, известна като Дани Каназирева, не е здравослована за вас".

Човекът с голямо "Ч" ми напомня годините, когато беше създаден документалният филм "Човекът от народа". В него Тодор Живков беше показан като най-големия българин.

Не зная дали Папазова сравнява Дани с Тато, но да лепнеш голямо "Ч" на една доказана мошеничка показва, че става въпрос за откровен слугинаж. Не вярвам Ивана да е толкова заблудена, а и не ми е работа да се бъркам. Но с такъв махленски стил да превъзнасяш тази измамница наистина говори за сериозни пропуски що се отнася до коректността и истината.

За лъжите на Дани съм писал много пъти, И не съм ги измислял аз. Ето някои от тях, които цъфнаха в политическото парцалче на партията й, където Календжалова най-старателно води пълна статистика на обещаното от управляващите какво трябва да се случи в Пловдив и кога е крайният срок. И навсякъде тя поставя печата - неизпълнено. Макар че другият печат - ИЗПЪЛНЕНО - липсва! Но аз ще го поставям!

Площад "Централен" (2014-2019 г. - неизпълнен) - ИЗПЪЛНЕНО!

Галерия ул. "Гладстон"(2015-2019) - неизпълнено - ИЗПЪЛНЕНО

Галерия "Капана" (детмаг "Снежанка") - неизпълнено - ИЗПЪЛНЕНО

Тютюнев град (2016-2019) - неизпълнено - ИЗПЪЛНЕН

Бунарджика (благоустрояване 2014-2019) - неизпълнено - ИЗПЪЛНЕН

Голямата Базилика (2015 - 2019) - неизпълнено, ОТКРИВА СЕ НА 26 СЕПТЕМВРИ

Спирам дотук, защото се очертава списъкът да стане безкраен!

НЕ, СЕТИХ СЕ! Госпожо Папазова, казвате, че Дани е политик, който съчетава професионализма, неотстъпчивостта и харизмата на лидер. Спомняте ли си дали всичко това влизаше в пазарлъка с Радан Кънев - вашата партия да го подкрепя на последните парламентарни избори срещу депутатско място на Здравка. Макар, че тръбеше наляво и надясно, че нвзависима. Не вярвам да сте толкова слабопаметна!

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (23)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: До алкохолика Статев /читател/

  Айде бе данкин тъпак, дай обратен сигнал, да пуснем копията и от офшорните врътки на Т. Каназирев и жена му пловдивската Мадам Лъжа. Чакам сигнал! Не мълчи като комунист на разпит!!!

 • читател

  отговори на: До алкохолика Статев /читател/

  Местните избори в България през 2011 г. се провежда на 23 октомври, а какво става месец преди местните избори на 7,10,2011г. с фирмата Терикс ЕООД на Т.К? Любопитни ли сте Йовано, Йованке Чолакова, извинявам се Папазова? И останалите отрепки около Здравка-Дани?
  Питайте, отговаряме с документи... Интересни документи и от Сейшелите...

 • читател

  отговори на: читател

  Чолаков, извинявай, ама ти си класически пример за балък в политиката, доен от Здравка-Дани... Уви, не си само ти...

 • Hristo Dantchev

  Евала за този коментар!

 • higienist

  smeni fanelkata BOZO,MRASNA E

 • читател

  отговори на: higienist

  МрАсна е политико-финансовата дейност на Дани-Здравка и кемейството й.
  1. През 2010г. Дани-Здравка е изхрълена от ГЕРБ с личната намеса на ББ, като я обвинява в слугуване на местен олигарх.
  2. През 2011г. пловдивската Мадам Лъжа основава партията си, към тази година балансът на основната фирма на мъжа Т. Каназирев ТЕРИКС ЕООД с капитал 5 000лв. е: загуба над 100 000лв., задължения към банки над 300 000лв и общи задължения над 1 300 000лв и никкави недвижими имоти в капитала. пПРЕЗ 2011Г ИМА МЕСТНИ ИЗБОРИ!!!
  2.1. НА 7,10,2011Г. Т. КАНАЗИРЕВ ПРОДАВА ФИРМАТА СИ ЗА 5000ЛВ. НА ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 - ДРУЖЕСТВО РЕГИСТРИРАНО В ОФШОРНАТА ЗОНА ШЕЙСЕЛСКИ ОСТРОВИ.
  3. През 2012г показателите на ТЕРИКС ЕООД се запазват горе долу същите - но фирмата вече е на печелба 2000лв. - т.е. загубата от 100 000лв е стопена.
  4. През 2013г вече има избори за НС, на които пловдивската Мадам Лъжа се изпокарва преди изборите н брюкселската червена дантела Кунева...
  4.1. На 25,9,2013г. Т. Каназирев обратно закупува фирмата си от ПРОПЪР ИНВЕСТ ЛИМИТИД 093198 от сейшелските острови.
  4.2 През 2013г. в капитала на ТЕРИКС ЕООД вече лъсва парцел в Кършияка /на този парцел с малък недвижим имот - за 74000лв в кооперацията на Дани и семейство, разрешено от небезизвестния Ральо Ралев/.
  4.3. В края на 2013г започва бясната дейност по основаване на фирми от гладните към този момент пенсии от Гладно поле - сем. Кленджарови - мамата и оз полковник татко Стефан. В капитала, на който фирми започва вписването на апартаментите в кооперацията на фамилия Кленджарови.
  - 451 000лв - 5 апартамента на бай Стефан Кленджаров с фирмата му ТЕРИ 2005 ЕООД - чрез нея фирмата на Т. Каназирев практически е освободена от активите недвижими имоти в капитала си.
  - 223 000лв - 3 апартамента на баба Катерина Кленджарова също става горда пенсия от Гладно поле с фирмата си Карловска ЕООД.
  - 87500лв за капак Тодор и Дани Каназиреви чрез фирмата си ТЕОДОР 2005 ООД стават собственици на луксозния имот в Капана.
  Та, така Йовано, Йованке и Чолакъв балъко... Така работи човекът с голямо Ч - пловдивската Мадам Лъжа!

 • читател

  Малка спретната къщуркаhttps://i.ibb.co/VwSvj25/22.jpg с една кафемашина на Т. Каназирев отпред https://i.ibb.co/bWnGpYc/22.jpg и басейн отзад. Това притежава пловдивската Мадам Лъжа - Здравка-Дани Кленджарова-Каназирева, чрез фирми на пенсионерите от Гладно поле - мамата си и татко оз полковник бай Стефан... https://i.ibb.co/H4y71MN/22-1.jpg
  Редете се за листите на пловдивската Мадам Лъжа балъци, тъй като "Всеки балък е важен"!!!

 • г-жа Бандерова

  Стратев,Стратев,е..х Стратев!Хвала!

 • читател

  отговори на: г-жа Бандерова

  797 500лв е сумата по балансова стайност на активи - недвижими имоти притежавани от ОПГ Кленджарови... Започва разследване на недвижимите имоти придобивани от ОПГ Кленджарови и като физически лица.
  ПС Пазарната цена на имотите към момента е вероятно два пъти по-голяма!!!https://i.ibb.co/VSJy6fL/5.jpg Лозунгът "Всеки балък е важен" досега работеше добре, https://i.ibb.co/s5M69mb/2.jpgда видим сега ще се намерят ли нови балъци? Чолаков избяга най-после...

 • читател

  Специално за балъци, пловдивската Мадам Лъжа - Дани Каназирева е пуснала, по почина на политическия джендър, политкомисар Славчо, https://i.ibb.co/SPr8BS8/image.jpgхартиен боклук с лъжите си. Адекватни пловдивчани далеч от лъжите на ОПГ Кленджарови, а БАЛЪЦИ МОЛРЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ С ПАРИТЕ СИ - ПЛОВДИВСКАТА МАДАМ ЛЪЖА - ДАНИ-ЗДРАВКА ЩЕ ПОСТРОИ И ОЩЕ ЕДНА КООПЕРАЦИЯ, ТОЗИ ПЪТ С БАСЕЙН НЕ В ЗАДНИЯ СИ ДВОР, А НА ПОКРИВА.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм