Славчо - метачът с тръни за 700 бона!

Автор:
Петък, 13 Септември 2019 07:43
Ето това беше "техниката" за чистене на Пловдив на Славчо Ето това беше "техниката" за чистене на Пловдив на Славчо

Миналия ден Славчо Атанасов обяви, че ще направи пълна ревизия на харчовете, които е извършил екипът на Иван Тотев по време на управлението му. Разбира се, ако не дай си Боже, стане кмет на Пловдив. Още повече, че така постъпват всички, които искат да започнат новата си работа на чисто. Затова нямах намерение да се занимавам със заканите му.

Но всичко се промени, когато прочетох една огромна лъжа на бившия пловдивски кмет в предизборния плювалник на смешните му "патриоти". Там предателят на ВМРО разказва какви невероятни грижи е полагал за чистотата на града.
"Подменихме техниката и съдовете за смет на общинското предприятие "Чистота", поставихме над 3000 нови кошчета за боклук в целия град".

Такива идиотщини може да бълва само един класически гьонсурат какъвто е Славчо. Защото под неговото мъдро управление Пловдив беше превърнат в бунище и то не само по улиците, но и в градините, които буренясваха през целия му мандат, да не говорим за неосветените, опасни хълмове, по които се шлаеха само бандити и проститутки.

Сега за ревизията.

Тя може да бъде направена веднага и не се иска дни и месеци, за да излезе истината. Става въпрос за уникален договор. В счетоводството на Община Пловдив има един изключително ужасяващ документ, в който е написано, че кметът Славчо Атанасов е сключил договор с фирма за доставка на метли. Изумителното е, че това не са метли, а храсти от жилавика. А в договора е записана безумната цифра от 700 000 лева, които общината трябва да плати. И още нещо - тези измислени метли са поръчани и платени без дръжки. Което означава, че клоунът-патриот хвърля на боклука повече от половин милиона лева. Или някъде на по-скрито място.

За сравнение - с тези средства могат да се закупят поне две мултифункционални роботи-чистачки.

Освен това Славчо подписва договора през ноември - часове преди да сдаде властта. Така, както направи Сергей Станишев, който вдигна пенсиите с 10%, а после Бойко Борисов трябваше да търси средства, за да ги изплаща. А парите за тръните на Славчо (впрочем сделката е с никому неизвестен бизнесмен от село Мулдава!) естествено трябваше да осигури новият кмет Иван Тотев. Като първата вноска е точно 500 000 лева. Останалата сума стигна до съда, където договорът се прекрати.

Сега много ми е интересно каква ревизия ще извърши този метач.

Освен за метлите Славчо трябва да даде обяснение и на пловдивските спортни клубове как е заобикалял правилника за финансирането им, като е наливал неправомерно десетки хиляди левове в касите на близките до него "майстори на спорта", докато останалите са се гърчили в немотия. Наистина има какво да покаже една сериозна ревизия.

Но да се върнем към чистотата. През втория мандат на Иван Тотев Пловдив светна от чистота. Техника от Швейцария и Германия започна ударно да лъска булевардите и улиците на великия град. И не случано най-старият жив град в Европа стана носител на награди за най-чист и зелен град. А съвсем наскоро започна монтирането на контейнери за смет с датчици, както и съдове под земята.

А от тръните за 700 бона пари на пловдивчани, не са останали и дръжки, понеже бяха доставени от село Мулдава без тях.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (27)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: Летец

  ""По-добре метли" - идеалният слоган на кампанията на политкомисар Славчо. Уникални дебили сте - славчовистите, да не би да ставате толкото тъпи от постоянното ядене на македонска наденица и пиене на пещерска безплатна...https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg А може и билките на Билко Илиев да ви карат да раждате подобни бисери на идиотията.
  За билките на Билко Илиев, Метлата Кошински и т.н. политкомисар-патриоти усукани като свински черва в десетки фирми в следващи постове.

 • читател

  отговори на: Летец

  "Най-добре метлите да дойдат" -https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg македонско-патриотичен римейк на уникалната пиянска изцепка на П. Младенов "Най-добре танковете да дойдат"

 • Баев,Баев. Дрогата не прощава психарю

  По добре да лапаме македонска наденица и жулим пловдивска ракия отколкото да се друсаме с кока като теб Баев и финансовия ти ебач маминия.Само като му видиш кокаиновите торби под очите чак до петите е ясно, че сте се издухали.Мозьците ви са боза и затова сте такива психари и социопата.

 • Сложи тире при използване на степен неграмотна отрепко. Явно си не само пиян и вонящ на македонска наденица, но и тотален неграмотник. С пудра захар се друсат други видни участници от партията на Дани-Здравка и не само взимат пудрата захар през носа, а и комарът им е основно занимание, за ускито да не говорим.

 • Баев,Баев. Джудже духовно

  Баев, аз може да съм неграмотен,но не съм психар и отчаян наркоман,като тебе.Целият град ти се смее продажен мерзавецо.Некадърник мислещ се за писател успял да си натрапи "статут"благодарение на маминия.Много,много далеч от Сашо Секулов, Божана,да не говорим за покойния Добри Тонев,великан в сравнение с творческо джудже, като тебе.Некадърен си.Не се прави на творец.Бива те само да се гъзиш на силните на деня.Дори свястна жена,като Катя Костова ти би шута и се кръсти,като ти чуе дяволското име.

 • читател

  отговори на: Баев,Баев. Джудже духовно

  Ти се не само неграмотник, но и психар, идиот и ненормалник и тотален нещантник, може и да си наркоман, ама на хапчета, защото от откачения ти пост лъха на македонска наденица. Само не разбирам защо админът на сайта още не те е баннал. Нещастна, неграмотна гладна отрепко! Такъв език ще държиш в марица.тр и други подобни парцали. :):):)

 • НАЦЯЛО си изтрещял баевче

  Видя ли се нещастнико как бързо излизаш от нерви.От коката е, а и отдавна имаш нужда от психиатрична помощ. Гад си , мръсник си,неудачник си,продажник си и все пак ми е жал за тебе.Дано Бог се смили над черната ти душа.

 • читател

  отговори на: НАЦЯЛО си изтрещял баевче

  А бе неграмотен ненормалник, не виждаш л,и че на твоя неграмотен тъп и просташки стил слизам, за да разбереш каква македонска наденица си. Може ли адекватен човек да пише, че е неграмотен, което си е така, но няма лошо и в същия пост, да започне да прави анализ на поети и писатели. Абе, неграмотник дъвчи си македонската наденица и не се излагай - политкомисарска отрепка... И билков чай от Билко Илиев пий, може да те успокой...:):):)

 • читател

  Повелителят на метлите - политкомисар Славчо!!! https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg

 • читател

  Славчо - повелителят на метлите замърсява Пловдив с книжнити си боклуци... https://i.ibb.co/SPr8BS8/image.jpg https://i.ibb.co/Sx2rL9M/image.jpg https://i.ibb.co/Dgzx3q9/image.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм