Дани крие, че не участва във властта и не харчи общински пари

Автор:
Четвъртък, 12 Септември 2019 06:52
Въпрос: Чия е луксозната кооперация и кой продава апартаменти? Въпрос: Чия е луксозната кооперация и кой продава апартаменти?

Лъжите на Дани Каназирева вече не ме нервират. Защото повечето от измишльотините, които върти от години като развалена грамофонна плоча, вече са се превърнали в махленски цигански дрънканици.

Това е дежурното оплюване на местната управа, разпространяването на неистини за всеки, който се опитва да работи за Пловдив и какви ли не още шарлатании.

Но съм длъжен да ги напомням, тъй като пловдивчани трябва да знаят колко пари струва тази кандидатка, която се гласи да става кмет. Лошото обаче е, че някои уж сериозни хора тиражират тези локуми, което ме кара да се съмнявам в тяхната коректност.

Вчера ми попадна поредния партиен парцал, в който открих 8 опашати лъжи. Някои от тях, макар и с резерви, приех като новина. Други имаха нова редакция, но измамата си личеше от километри. Затова тези "шедьоври" ще ги разделя на две групи, без да ги степенувам, защото лъжите не могат да се класират по важност.

Започвам с новината.

Каназирева обяви, че никога не е била част от управлението на Пловдив и не е вземала решение за харченето дори на един общински лев. Това е брутална лъжа.

Знае се, че тя е шеф на групата общински съветници на партията "Съюз за Пловдив", а по закон именно в местния парламент се вземат решения как да се харчат пловдивските пари. И всяко разумно предложение е получавало необходимите средства. Освен това странно е, че тя по един срамен начин крие, че по предложение именно на "Съюз за Пловдив" общината отпусна 100 000 лева за ремонт на Хуманитарната гимназия. Или партията й не е гласувала за последното увеличение на парите за фирмите, облсужващи автобусните линии в града, една от които е на общинския й съветник Димитър Чолаков?!?

Освен това загадъчно си трае, че в управлението на Пловдив, което тя яростно оплюва наближат ли избори, нейната партия има сериозно присъствие. По този начин тя слага главите на трима свои съпартийци на дръвника. Това са заместник-кметовете на район Западен - Георги Попов, на Централен - Веско Козарев и доскорошният на Източен - Николай Киров,

През следващите дни ще запозная всички, които се интересуват от политическата кариера на Дани Каназилева, с останалата част от лъжовното й творчество.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (29)

Покажи предишните коментари
 • читател

  отговори на: ДК

  ДК или ЗК идиотко от Гладно поле. Нали ти е ясно, че зад всяко твърдение за милионите във фирмите ти и на семейството гладни пенсии от Гладно поле има официален документ от Търговския регистър. И ще бъде постван, като скандалното ти дарение ЗКДК идиотко по-горе на мама и татко за 451000лв. Чакай и следващата шашма в същата кооперация за 283000лв. Но всяко нещо с времето си!
  https://i.ibb.co/vqPMs4X/image.jpg
  ДКЗК кога направи първия си милион след като беше изритана от ГЕРБ? На първата, втората или третата година?

 • ДК

  Никой нищо не може да ми направи, защото вече съм недосегаема, спукайте се откъм гърба си от яд. В следващия общински съвет ще управлявам аз и ще го духате всички. И Жорето Колев да не си мисли, че ще вкара повече от мен и няма да снася. Парите за боклука са много. Или ще дава, или си заминава от този бизнес. А Мамин и Роза задължително ще го отнесат. То не може така да се краде без мярка. След хотела на Ванко 1, Империал ще е вторият, който ще стане административна сграда на Общината, след като КОНПИ го отнеме.

 • читател

  отговори на: ДК

  ЗКДК, идиотко затваряй си устата, че пак документи. Този път как баба, т.е. мамата на Здравка-Дани Кленджарова-Каназирева бабата от Гладно поле Катерина Кленджарова става крупен собственик на фирма с капитал 223 000лв. - 3 апартамента в митичната кооперация на ЗКДК до Новотела. https://i.ibb.co/j3PMJr1/image.jpgРазбира се продадени от фирмата на Дани и Тодор Каназиреви Терикс ООД, след офшорната врътка. https://plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/895e2c0520b9801d9287ec5790b84d8f_L.jpg

 • читател

  отговори на: читател

  Терикс ЕООД - фирмата по време на врътката с офшоркакта е била собственост на балъка Тодор Каназирев, после след препирането той прехвърля всичко на Дани и семейството Кленджарови от Гладо поле...

 • читател

  отговори на: ДК

  https://i.ibb.co/vqPMs4X/image.jpg
  И пак питам, кога направи първия си милион от политическо крадене, на балъци като Чолаков и овце? На първата или втората година, след като беше изритана от ГЕРБ?

 • РежимътБоБоТРИ

  отговори на: ДК

  Доло САРБ (СелянКи за Американско Р. на БГто)!
  Стига ИМПЕРИАЛизам!
  "Каквото и да пишете, Мамин е за затвора и всички добре го знаем. Затова по-кротко и да стяга багажа и да връща накраденото за да се облекчи присъдата".
  СРАТЕВ да го духа!
  "читател" бил чукчата, ха-ха, ЧУКЧА ПИСАТЕЛ

 • читател

  отговори на: РежимътБоБоТРИ

  Пий си хапчетата откачалко, та дано се оправи лудият ти шрифт.

 • !

  Божо да говори за оплюване ?!? Дежурният герберуга - драскач

 • Здравко Димитров - Да решаваме заедно

  Вкарахме неграмотен ром сегашния мандат, обещавам, че ще вкарам 2 в следващия

 • Бате Митко

  Г-н драскач Статев , това че е лидер на общинските съветници от Съюз за Пловдив прави ли я част от управлението ???? Да , лошото за всички от ПП ГРОБ е , че са отпуснати пари за ремонт на Хуманитарната гимназия , а не за "Столипиново" , нямате далавера от ремонтирането на гимназии , а далаверата ви е да се подпомагат малцинствата , че на изборите да сте сигурни в победата ! Все си мислех , че по-прост човек от Бойко Методиев БорисOFF няма на територията на България , но ти ме опроверга !

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм