Играта на блондинките

Автор:
Сряда, 04 Септември 2019 18:45
Играта на блондинките

Мая Манолова с шанс да превърне София в Амстердам, Каназирева крие, че е част от екипа на кмета Иван Тотев - включително с кандидатите си за районни кметове!

Вчера Мая Манолова обяви, че ще се кандидатира за кмет на София. Няколко дни по-рано Здравка Кленджарова (известна като Дани Каназирева), също се зарече, че ще атакува кметския стол на Иван Тотев в Пловдив. Тази дамска атака ми се стори интересна и затова реших да надникна във визитките на русите камикадзета.

Разбира се, не очаквах някакви супер новини, защото ми беше известно, че и двете са затънали до шиите в калта на измамите. Но все пак подозренията ми се оказаха полезни, защото ще ми позволят да припомня коя какво е вършила преди и какво продължава да вършат сега.

ЩЕ ЗАПОЧНА С МАЯ МАНОЛОВА.

Това, което ще коментирам, не е новина, но е емблема на мръсотията. Още повече, че много услужливи ибрикчии, наричащи се журналисти, се правят на китайци и не искат да си споменят деянията, които е извършвала Манолова - досегашният омбудсман на България.

ГОДИНАТА Е 2006-а. Червените депутатки Татяна Дончева, Мая Манолова и Надка Балева, Христо Бисеров от ДПС и Яне Янев от НДСВ успяват да прокарат закон, с който се опрощават минали прегрешения и се намаляват наказанията на следващи престъпления. Става въпрос за онези, които принуждават насилствено към проституция дори малолетни момичета.

ГОДИНАТА Е 2013-А. Провеждат се парламентарни избори. Мая Манолова и Николай Бареков обикалят телевизионните студия и разпространяват лъжата, че в костинбродската печатница са отпечатани стотици хиляди нерегламентирани бюлетини, които се разпространявали с автобуси с двойни дъна. И тази акция се изпълнява в деня на размисъл, с което се нарушава Българската конституция. Естествен всичко се оказва огромна лъжа, но на двамата клеветници не е повдигнато обвинение, макар че според конституцията това е трябвало да стане.

С ДНЕШНА ДАТА. Мая Манолова продължава да мърси въздуха с грозни лъжи, като обвинява сегашния кмет на София Йорданка Фандъкова в некадърност. Освен това червената шарлатанка напада правителството, че е била рекетирана и е работела под цензура. Но не казва, че благодарение на ГЕРБ е избрана за омбудсман.

Има обаче нещо много важно, което може да се случи, ако Майчето вземе властта. И няма да бъде никаква изненада, ако превърне София в Амстердам.

Още повече, че тя ще получи пълната подкрепа на хората, които обичат платените милувки. И вече няма да се крият по околните пътища на София, а ще творят в луксозни условия.

Мога да помогна с предложение. Червените фенери могат да бъдат поставени на "Витошка" или пред НДК. Но не искам да взимам хляба на Майчето, още повече, че тя познава по-добре от мен горещите труженици на любовта.

ЗА ЗДРАВКА. Пловдивчанката е слаба ракия в сравнение с Мая. Тя по-скоро се изявява като махленска клюкарка.

Здравка търчи-лъжи около разни градинки, уж ги пази от посегателства, събира по няколко изкуфели дъртаци на протест и се прави на велика. Беше истинска нещастница, когато в партийния парцал беше написала, че проектът за художествената галерия в бившия Детмаг се е провалил, а уникалната сграда беше открита 2 дни по-рано. За шарлатаниите й тепърва ще пиша. И както е известно - с факти.

Здравчето също като Мая е смела в атаките си към управляващите. Само да не си на мястото на Иван Тотев, на когото със сигурност му е писнало да слуша глупостите на блондинката.

В същото време Здравка мълчи като ранена партизанка и не обелва дума, че в екипа на Иван Тотев има 3-МА ЗАМЕСТНИК-РАЙОННИ КМЕТОВЕ ОТ НЕЙНАТА ПАРТИЯ. Това са Николай Киров в "Източен", Георги Попов - "Западен", и Веско Козарев - "Централен". Двама от тях сега са кандидати за районни кметове от партийката на Здравка.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Браво!

  Изключително точен анализ!

 • Браво!

  Изключително точно попадение!

 • читател

  Мишо Шамара - дрогиран тату идиот беше от горещите привърженици на Орешарски, https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2013/07/19/0650125001380559318_432036_600x458.jpg http://glasove.bg/wp-content/uploads/2013/08/3cb6cda1c8183c1f9da72d9d47732157f5f3b3861-623x380.jpgкакто и червената луда оса Мая.https://i.pik.bg/news/867/660_2d2c0a318a00f61f05410cc6b7e90e7b.jpg. Там се получи джендър комбинацията рап и фолк с Куку Васева https://i.pik.bg/news/88/660_b12495a667e826860919d04b60b6cd9e.jpg.
  След злополучното участие в нелепите протести срещу ГЕРБ и в защита на Ореха с червените боклуци като осата Мая - стана тираджия в САЩ - тай като на участията си е бил масово освиркван, а копейките спряха. Кристо също дрогиран идиот днес се явява в кръга на червената оса Мая, в присъствието на чалгаджийката и метреса Анелия - пак джендър комбинация рап-чалга. Най-добре да се обади на Мишо Шамара да му търси тир. Младите хора не дишат червените боклуци - ярък представител, на които е Мая Манолова.

 • читател

  Сред блондинките има и участие на гладни пенсии от Гладно поле - Кленджарови... Ама вече оядени, щото са мамата и татко на пловдивската полиПичка Дани Каназирева-Кленджарова. Часто от имотите на пенсиите от Гладно поле Кленджарови https://i.ibb.co/G0DCWxx/223.jpg
  https://i.ibb.co/NmjSkgf/17052019.jpg,
  придобити след офршорни врътки, след като Каназирева-Кленджарова е изритана от ГЕРБ през 2009г.

 • Симеон

  Изключително точно и правилно казано. Много на място. Браво!

 • Колега

  Здравка беше бедно гладно момиче от групата на Ванко 1

 • Подсъдим

  Статев, Статев ако знаеш колко си духовно беден което ти причинява болка и те прави нещастен, не бива все пак да ти замъглява разума. Ментето което пиеш е достатъчно

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм