Отсвирвайте кандидати със скъпи кампании, избиват ги от властта

Автор:
Петък, 30 Август 2019 11:58
Отсвирвайте кандидати със скъпи кампании, избиват ги от властта

Въпреки, че все още август, макар и в края си, предизборната кампания в моя роден Пловдив започна да набира сили. Кандидатите започнаха да се появяват и да анонсират своите идеи за града, така както ги виждат. Това, че го правят е добре, все пак е нещо. Защото има и такива, които дори този труд не си правят. Досега има няколко заявени кандидатури.

Ще има и още - бъдете сигурни. В Пловдив кандидатите за кмет ще никнат като гъби след дъжд. Любовта към благополучието на местното население ще блика като фонтана пред Общината. Любов и то каква!

А нещата са толкова прозаични. Няма любов, алтруизъм и желание да се работи за общото благо - бъдете сигурни. Каквото и да ви говорят, знайте, че става дума за пари, за много пари. И ще ви дам веднага един жокер, как да се ориентирате за кого да не гласувате, каквото и да ви говорят въпросните. Констатирате ли, забележите ли скъпа и разточителна кампания на кандидат, веднага го отсвирете.

Видите ли билбордове на всяко кръстовище, клипове, масирано спонсорирано интернет присъствие, безпланти рекламни брошурки и вестници в пощенските ви кутии и тем подобни предизборни екстри, моментално забравете за тази кандидатура. И веднага ще ви кажа защо: Тези огромни пари, хвърлени да ви зарибяват, после ще трябва отнякъде да се избиват. А ще се избиват от едно единствено място - бюджета на община Пловдив. Докопат ли се до креслото на пл. "Стефан Стамболов", задача номер едно ще е, как да си възстановят огромните пари хвърлени в кампанията.

Затова бягайте като дявол от тамян, уважаеми пловдивчани от подобни кандидати. Те иска с вашите пари, спонсорирани от всички граждани на Пловдив, да управляват този велик град. През ум не им минава да похарчат свои средства, да извадят пари от джоба си, да рискуват да загубят. Приемат, че парите, които ще дадат за предизборна агитация, светкавично ще бъдат избити, вземат ли властта. Затова умната. Та това е засега. Първият жокер за кого да не гласувате е този - вярвайте ми. Видите ли богата кампания - бягайте. Постепенно ще ви осветлявам и другите им трикове. На няколко от вас да помогна да се ориентират - ще бъда щастлив.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • Избирател

  Да изберем тебе бе Тошо. Пази се от неуспял моралист и пребоядисан комунист

 • Т. Кръстев

  отговори на: Избирател

  Готово приятелю, с удоволствие, ти си човек с възможности, щом ще помагаш. И без това си харчиш парите напразно толкова години подкрепяйки безпереспективни проекти.

 • Избирател

  Тошо и аз като теб не съм успял в живота , но кво да се прави ще ти помогна ако имаш смелоста да се изправиш за кандидат кмет

 • приятел

  Че е умен и подготвен Тодор две мнения няма. Ама дипломацията малко му куца. Не може вечно да е сам юнак на коня и всичко на принципа "право куме в очи". Крайно време е Тошо малко да нахитрееш. Ум и хитрост са различни неща.

 • приятел

  И да довърша. Че става и за кмет, определено става. Особено като гледам какво се очертава да е на терен.

 • Читатели

  Каква ще е твоята камкания, Тоше? Нали си дал съгласиа да те издигат за кмет?

 • адвоката

  Репортаж на в-к Марица:
  Година по-късно обаче болницата/Окръжна болница-държавна/, начело на която вече е доц. Георги Йорданов, обявява нова поръчка за правно обслужване - този път за 60 месеца срещу 216 000 лв., или отново по 3600 на месец. Печели я бившият общински съветник от БСП Тодор Кръстев.

  Така за две години, от 2014-а до 2016-а, болницата плаща по 7200 лева месечно за правна помощ, разделени наполовина между Кръстев и Петрова. Договорът на Кръстев из​тече наскоро, но според източници на "Марица" в момента се подготвя нова обществена поръчка
  Тоше, все пак е по висока заплата от на кмет

 • Т. Кръстев

  отговори на: адвоката

  Симпатичен е този фейк, лошото е , че твърде, твърде далече от истината, за съжаление. Иначе в пазара на труда няма нищо лошо.

 • Боана - Ч.Х.

  Тодор Кръстев е от старото поколение политици. Човек с ясно изграден политически профил и ценностна система. Отлично образован и подготвен, но за огромно съжаление на всички нормални хора, такива като Кръстев не се котират в наше време. Сега на мода е пошлостта, креватният кариеризъм, подлизурковщината и неграмотността. Впрочем, проф. Христов го каза най-точно с приказката си за 80 %.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм