Каназирева не се гнуси да лъже и за храната на децата

Автор:
Четвъртък, 15 Август 2019 20:10
Каназирева не се гнуси да лъже и за храната на децата

Последната измама на кандидатката за кмет Дани Каназирева е свързана с качеството на храната в детските заведения в Пловдив.

Искам преди това да кажа, че тя много обича да говори от името на пловдивчани, като често сама пише оплакванията до себе си.

Както го направи с граждани, които уж се притесняват за бъдещето на градинките. Така беше, когато няколко души под командването на Здравка излязоха на "протест" пред чудесната градинка до Новотела.

Но за храната.

Тази вредна дори за себе си жена иска да се създадат комисии от специалисти от пловдивски университети, които компетентно да следят за качеството на храната.

Очевидно измислена политичка се изказва неподготвена, защото в цял Пловдив е известно, че в детските гради има Обществени съвети. които контролират бюджета и качеството на храната.

За доказателство надникнах в менюто на произволно избрана детско заведение.

Детска градина "Таня Савичевич" в "Тракия"

Меню за 15.08.2019
Закуска
Принцеса с кайма
домат,айрян
10.00 - ябълка

Обяд
Таратор
Гювеч със св.месо
пълн.хляб,плод

Следобедна закуска
Пирог с ябълка
кис.мляко

ВСИЧКО ТОВА СТРУВА 1 ЛЕВ. ЗАЩОТО ТАКСАТА ЗА 1 МЕСЕЦ (храна, осветление, отопление, знимания и всичко свързано с възпитанието и обучението на децата) Е 20 ЛЕВА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Каназирева вече не е проблем!!! Проблемът е чумата то свинете в ГЕРБ, която очивидно е обхванала и Комисията, за идиотсктата номинация на Здравко Димитров - баскетболиста... За по-ясно баба Цецка пловдивска! Но ще купуваме противогази, за защита от воня на македонска наденица и паркетин през следващите 4 години...

 • Пловдив вижда

  Статев, колкото повече пишеш лъжи и глупости, повече вредиш на твоите господари. А схемата на модела Тотев за зареждане на детски градини я знаем всички. Пример: Райна от централен.Жалки напъни Статев

 • Тцъ

  Да ама не е 20, а е 50 лева на месец. не сме в соца, за да е толкоз евтин живота!

 • Здравка

  Правилно тя е елементарна. Смени всички партии.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм